Πολύ πιθανό να γίνει ακόμα μια προσθήκη. Οπως έχει αποκαλύψει το Sportime, o πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να φέρει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή στο «Βικελίδης». Μπεν και Αλ Ταμάρι οι υποψήφιοι με τον δεύτερο να φαίνεται πως τη δεδομένη στιγμή έχει προβάδισμα για πολλούς λόγους.

Άρης: Χωρίς να σημαίνει ότι είναι και εύκολο. Ο πλέον σημαντικός λόγος είναι ότι δεν υπολογίζεται στη Λέουβεν και παραχωρείται. Ο Άρης τον θέλει δανεικό, αλλά με οψιόν αγοράς.

Ο Καρυπίδης δεν «ψήνεται» να τον πάρει, να τον πληρώνει μέχρι το καλοκαίρι, αλλά να μην έχει το δικαίωμα να τον αποκτήσει.

Ο δεύτερος, τα άκρως θετικά σχόλια του Νικόλα Ιωάννου. Ο αριστερός μπακ ήταν συμπαίκτης με τον Ιορδανό μεσοεπιθετικό στον ΑΠΟΕΛ και όταν ρωτήθηκε από τους ανθρώπους του Αρη, μίλησε με τα καλύτερα. Εξαιρετικά σχόλια, κάνοντας λόγο για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ ποιότητα που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός εξτρέμ όσο και ως δεύτερος επιθετικός.

Η περίπτωση Ταμάρι, παλεύεται ανεξάρτητα τι θα γίνει με τον Λόπεθ. Ο Ισπανός παραχωρείται. Η Οβιέδο και η Καρταχένα τον θέλουν και έχουν χτυπήσει την πόρτα του Αρη για να τον αποκτήσουν δανεικό. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να τον… ξεφορτωθούν λύνοντας το συμβόλαιο του, αλλά δεν θα πουν όχι και σε ενδεχόμενο δανεισμό του.