Άρης: Μία αγωνιστική σε Σούντγκρεν, οργή για τον Σκουλά που ήθελε να γράψει για… μπουνιά στο ball boy!


Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: Μία αγωνιστική σε Σούντγκρεν, οργή για τον Σκουλά που ήθελε να γράψει για… μπουνιά στο ball boy!


Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε τελικά ο Ντάνιελ Σούντγκρεν για την αποβολή του (με απευθείας κόκκινη κάρτα) στο πρόσφατο ματς του Άρη με τη Λαμία.

Θυμίζουμε ότι ο Σούντγκρεν είχε απωθήσει ένα ball boy το οποίο αντί να του δώσει άμεσα τη μπάλα για να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ, καθυστερούσε με επιδεικτικό τρόπο.

Στον Άρη πάντως επικρατεί οργή καθώς ο διαιτητής Σκουλάς επέμενε να γράψει στο φύλλο αγώνα για… μπουνιά, κάτι που προφανώς δεν συνέβη ποτέ!

Αν γραφόταν κάτι τέτοιο, τότε ο Σούντγκρεν θα κινδύνευε με ποινή 3-4 αγωνιστικών και όχι μία όπως μία όπως του επιβλήθηκε τώρα.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η επέμβαση του Δημήτρη Νιαρχάκου, ο οποίος ξεκαθάρισε στον διαιτητή ότι ο παίκτης του Άρη απλά απώθηση το ball boy και σε καμία περίπτωση δεν το χτύπησε. Κάτι που άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα από το ριπλέι της φάσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σκουλάς ήθελε να γράψει για μπουνιά καθώς αυτό του είπε ότι έγινε ο διαιτητής VAR Φωτιάς. Αν ακούσει κανείς την ανάλυση φάσεων από τον Κλάτενμπεργκ ο Φωτιάς ακούγεται 4-5 φορές να λέει ότι ο Σούντγκρεν έριξε μπουνιά!

Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε με τον Σουηδό να επιστρέφει κανονικά στην αποστολή για το ματς με τα Γιάννενα, μετά την αναγκαστική απουσία του στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Βόλο.

Δείτε παρακάτω τον διαιτητή VAR Φωτιά να λέει επανειλημμένα στον Σκουλά ότι ο παίκτης του Άρη έριξε μπουνιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάσα: «Ξεχωριστό ό,τι ζω στον Άρη, θέλουμε την πρώτη θέση»

Άρης: Με «Vamos Aris» η πρώτη ανάρτηση του Ιωάννου-«Βροχή» τα μηνύματα απ’ τον κόσμο


Sportime Extras