Άρης: Κατά 180 μοίρες έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα για τον Κώστα Μήτρογλου στον «Θεό του πολέμου», γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερη αισιοδοξία.

Με το τέλος της περσινή σεζόν Άρης και Μήτρογλου βρέθηκαν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον και τη διάθεση να εξαντλήσουν τον έναν χρόνο συμβολαίου που απέμενε από τη συμφωνία τους (από το συνολικά 1,5) να είναι ελάχιστη και από τις δυο πλευρές.

Σιγά σιγά το κλίμα άλλαξε από αμφότερες και η πλήρης μεταστροφή σημειώνεται αυτές τις μέρες στο Βέρμιο όπου Άρης και Μήτρογλου προσπαθούν να πάρουν το 100% από τη συνεργασία τους.

Ο παίκτης που δεν σταμάτησε να προπονείται ούτε στις διακοπές του, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στο πρόγραμμα που έχει εκπονήσει ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του και αυτό δεν περνά απαρατήρητο.

Μπορεί ακόμη το θέμα παραμονής του Μήτρογλου να μην έχει κλείσει οριστικά, ωστόσο με τα νέα δεδομένα δύσκολα πλέον ο ταλαντούχος φορ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Γενικότερα υπάρχει διάθεση από τη μία παίκτης να αφήσει πίσω την όποια γκρίνια για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής πέρσι (όσο η σεζόν κυλούσε έπαιζε και λιγότερο), αλλά και από την άλλη, ο 51χρονος τεχνικός να του δώσει νέες ευκαιρίες βλέποντας ότι θέλει να πραγματικά να βοηθήσει.

Φυσικά ο «Μητρογκόλ» πρέπει να συνεχίσει αναλόγως και να δείξει ότι όντως μπορεί να βοηθήσει στα ματς. Αν αυτό γίνει τότε ο Άρης θα έχει κάνει μια σημαντική εσωτερική μεταγραφή.

Άρης: Κατά 180 μοίρες έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα για τον Κώστα Μήτρογλου στον «Θεό του πολέμου», γεγονός που προκαλεί αισιοδοξία.

Από την άλλη πρέπει να δούμε και πως ο Μάντζιος σκοπεύει  να αξιοποιήσει τον «Μητρογκόλ» καθώς το στυλ που εφαρμόζει (με παιχνίδι στην κόντρα και στην ταχύτητα) δεν ευνοεί τον 33χρονο φορ που αρέσκεται στο παιχνίδι κατοχής και παρουσίας μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Εξάλλου συμφωνούν άπαντες ότι θα ήταν κρίμα ένας παίκτης με τέτοια καριέρα να αποχωρήσει και να μην έχει δείξει ούτε στο ελάχιστο αυτά που μπορεί να κάνει. Ουσιαστικά ο Άρης θα ήταν η μόνη ίσως ομάδα της οποίας ο Μήτρογλου έχει φορέσει της φανέλα και δεν έχει καταφέρει να προσφέρει σχεδόν τίποτα.

Η αλλαγή διάθεσης φαίνεται και από τις αναρτήσεις που κάνει ο Μήτρογλου. Γενικότερα δεν είναι από εκείνους που κάνουν τις πολλές αναρτήσεις και πέρσι όταν έκανε, δύσκολα θα είχε να κάνει με τον Άρη.

Πλέον αυτό έχει διαφοροποιηθεί αφού από τις διακοπές ανέβαζε συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες από ατομικές προπονήσεις που έκανε, ενώ πλέον ανεβάζει και από την προετοιμασία στο Βέρμιο.

Χαρακτηριστικές οι παρακάτω αναρτήσεις, σε μία εκ των οποίων «τάγκαρε» και την ΠΑΕ Άρης. Από εκεί πέρα ανεξαρτήτως τι θα γίνει τελικά με τον Μήτρογλου, εκτός απροόπτου, ο «Θεός του πολέμου» προτίθεται να αποκτήσει έναν ακόμη ικανό επιθετικό ώστε να πλαισιωθούν κατάλληλα οι Μάνος και «Μητρογκόλ».

Άλλωστε η θέση του φορ «πόνεσε» πολύ τον «Θεό του πολέμου» πέρσι καθώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες έκανε ο Δημήτρης Μάνος, ήταν ουσιαστικά μόνος, καθώς Λόπεθ και Μήτρογλου δεν μπόρεσανα να συνεισφέρουν. Έτσι ο Άρης θέλει να είναι καλυμμένος τη νέα σεζόν στη συγκεκριμένη, κομβική θέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)