×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Ο Καρυπίδης σχολίασε ξανά τον Μπούζο (pic)


    Λευτέρης Παυλίδης

Άρης: Ο Καρυπίδης σχολίασε ξανά τον Μπούζο (pic)


Η ΠΑΕ έκανε νέα ανάρτηση στο instagram στην οποία παραθέτει βίντεο με συνέντευξη αναφέροντας «ακόμη ένα αξιοπρεπές και περήφανο ρεπορτάζ».

H ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της μέσω των social media «επιτέθηκε» σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο, αναρτώντας παλαιότερο ρεπορτάζ του, στο οποίο φαίνεται να υποδεικνύει στον συνεντευξιαζόμενο τι θα πει.

Άρης: Stand by για λίγο ακόμη ο Φετφατζίδης

Άρης: Η ΠΑΕ αναφέρει

«Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Μπούζος, γνωστός για τα οπαδικά του φρονήματα, μίλησε ξανά σήμερα για “αξιοπρέπεια”, “υπερηφάνεια” και άλλες ιστορίες με… αγρίους.

Δείτε, λοιπόν, ακόμη ένα “αξιοπρεπές” και “περήφανο” ρεπορτάζ του…

Τα σχόλια δικά σας…

Υ.Γ. 1.: “Απ’ όλους τους κλέφτες, οι ηλίθιοι είναι οι χειρότεροι επειδή σου κλέβουν το χρόνο και το κέφι σου…” Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Υ.Γ. 2: To be continued…».

Μάλιστα, ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε το… δικό του σχόλιο κάτω από την ανάρτηση.

 

 

View this post on Instagram

 

📽: Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Μπούζος, γνωστός για τα οπαδικά του φρονήματα, μίλησε ξανά σήμερα για «αξιοπρέπεια», «υπερηφάνεια» και άλλες ιστορίες με… αγρίους. Δείτε, λοιπόν, ακόμη ένα «αξιοπρεπές» και «περήφανο» ρεπορτάζ του… 🎤 Τα σχόλια δικά σας… Υ.Γ. 1.: «Απ’ όλους τους κλέφτες, οι ηλίθιοι είναι οι χειρότεροι επειδή σου κλέβουν το χρόνο και το κέφι σου…» Βόλφγκανγκ Γκαίτε Υ.Γ. 2: To be continued…

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official) on

 

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΠΑΙΞΕ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ

Τελευταία Νέα