×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Σε διαπραγματεύσεις με Φετφατζίδη – Σάσα για την επέκταση των συμβολαίων τους


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: Σε διαπραγματεύσεις με Φετφατζίδη – Σάσα για την επέκταση των συμβολαίων τους. Φετφατζίδης και Σάσα βρίσκονται σε διαπραγαμτεύσεις με τον Άρη για επέκτταση των συμβολαίων τους όπως αποκάλυψε ο Άγγελος Χαριστέας.


Τα συμβόλαια δύο εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών του Άρη εκπνέουν στο τέλος της σεζόν και οι «κίτρινοι» δεν θέλουν να τους χάσουν στο έτσι. Αυτοί είναι οι Γιάννης Φετφατζίδης και Λούκας Σάσα.

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Άγγελος Χαριστέας Φετφατζίδης και Σάσα βρίσκονται σε επαφές με τον Άρη προκειμένου για την επέκταση των συμβολαίων τους.

«Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τους ατζέντες από Σάσα και Φετφατζίδη. Θέλουμε να κάνουμε επέκταση του συμβολαίου. Μιλάμε με τους εκπροσώπους τους. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία. Δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά είναι ο προσανατολισμός που θέλουμε να ακολουθήσουμε», ήταν τα λόγια του Χαριστέα στο Yellow Radio 101,7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαριστέας: «Έρχονται προσθήκες σε σημαντικές θέσεις – Θα υπάρχει κόσμος στα γήπεδα»

Αν ο Άρης καταφέρει να ανανεώσει με τους δύο ποδοσφαιριστές θα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση καθώς πρόκειται για σημαντικά περιουσιακά στοιχεία.

Έτσι για να αποχωρήσουν θα πρέπει να φέρουν κάποια «γερή» πρόταση που θα καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας.

Έτσι ο «Θεός του πολέμου» θα είναι καλυμμένος και θα αποφύγει περιπτώσεις όπως του Βέλεθ που έφυγε για τον Παναθηναϊκό χωρίς να αποκομίσει κάποιο κέρδος.

Πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις το αμέσως προσεχές διάστημα.

 

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα