Συνεχίζεται η ήδη πετυχημένη προσπάθεια ενίσχυσης του οπαδού των «κιτρινόμαυρων» Δημήτρη Πιπερίδη την οποία «τρέχει» ο Ερασιτέχνης Άρης.

Η πετσέτα θαλάσσης, η οποία είναι πολύ όμορφη και φυσικά απαραίτητη στις καλοκαιρινές διακοπές κάθε οπαδού του Άρη, κοστίζει μόλις 10 ευρώ. Μάλιστα εκτός από τα γραφεία του ΑΣ. Άρης η πετσέτα διατίθεται και από το ARIS Beer F.C. 1914, επίσης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η προσπάθεια εξελίσσεται πολύ ενθαρρυντικά καθώς ως τις 19 Ιουνίου οι πετσέτες είχαν ήδη εξαντληθεί τρεις φορές. Κάτι που δείχνει ότι ο κόσμος του Άρη αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή.

Οι ανάγκες όμως του Δημήτρη είναι μεγάλες συνεπώς πρέπει να συνεχιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των πετσετών θαλάσσης για την ενίσχυση του Δημήτρη Πιπερίδη, ο οποίος δίνει τη μάχη του για να επιστρέψει στην κανονικότητα, μετά από το τροχαίο ατύχημα του 2017 που άλλαξε τη ζωή του.

Οι πετσέτες με το σήμα του ΑΡΗ κοστίζουν 10 ευρώ έκαστη και τα έσοδα θα διατεθούν προς αρωγή του Δημήτρη. Ενημερώνουμε ότι οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τις πετσέτες από τα γραφεία μελών του Α.Σ. (οδός Παπαναστασίου), καθημερινά από τις 10:00 έως τις 19:30 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00.

Όλοι στο πλευρό του Δημήτρη!

Δείτε παρακάτω την πετσέτα αλλά και τις αναρτήσεις του ARIS Beer F.C. 1914

Συνεχίζεται η ήδη πετυχημένη προσπάθεια ενίσχυσης του οπαδού των «κιτρινόμαυρων» Δημήτρη Πιπερίδη την οποία «τρέχει» ο Ερασιτέχνης Άρης.