×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Συνεντεύξεις Τύπου και αποστολή για το ματς με την Κόλος Κοβαλίβκα


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: Συνεντεύξεις Τύπου και αποστολή για το ματς με την Κόλος Κοβαλίβκα. Ο Μίχαελ Ένινγκ και ένας παίκτης Άρη θα δώσουν σήμερα (Τετάρτη 16/9, 15:30) συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Κόλος Κοβαλίβκα.


Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κι επίσημα μπαίνει από σήμερα Τετάρτη (16/9) ο Άρης, ενόψει της αυριανής (17/9, 21:00-Nova) αναμέτρησης με την Κόλος Κοβαλίβκα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στις 15:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Μίχαελ Ένινγκ, αλλά κι ενός παίκτη του Άρη, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης -που είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στο «Δασυγένειο»- ο Γερμανός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης

«Πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι στην εποχή του Covid-19 και, όπως είναι αναμενόμενο, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στις συνεντεύξεις Τύπου των δύο ομάδων βάσει των πρωτοκόλλων δημόσιας υγείας και των υποδείξεων της UEFA.

Σήμερα, Τετάρτη, την παραμονή της ευρωπαϊκής αναμέτρησης, η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΑΡΗ, Michael Oenning, κι ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας θα διεξαχθεί στις 15:30 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ η προπόνηση, που θα ξεκινήσει στις 17:00 στο «Δασυγένειο» –ως είθισται- θα είναι ανοικτή μόνο στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Σήμερα, στις 18:30, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Kolos Kovalivka κι ενός ποδοσφαιριστή της, ενώ η προπόνηση των Ουκρανών, που θα ακολουθήσει στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) θα είναι –επίσης- ανοικτή μόνο στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Όπως προαναφέραμε, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των υποδείξεων της UEFA, κατά την είσοδο των εκπροσώπων των ΜΜΕ στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης (η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε συγκεκριμένο –περιορισμένο– αριθμό) θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική».

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα