Άρης: Μπορεί οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» να απολαμβάνουν τα πρώτα 24ωρα των διακοπών τους, όμως οι «μηχανές» της ΠΑΕ δουλεύουν στο φουλ.

Αυτό επιτάσσει άλλωστε μια ομάδα με το μέγεθος που έχει ο Άρης, ο οποίος μετά από μια πετυχημένη χρονιά θέλει να συνεχίσει αναλόγως και του χρόνου να κάνει ένα βηματάκι παραπάνω. Τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ είναι πολλά και σιγά σιγά μπαίνουν σε μια σειρά. Βασικό φυσικά το θέμα του προπονητή. Για αυτό Μάντζιος και Καρυπίδης θα έχουν μια τελική επαφή ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο 51χρονος τεχνικός θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας.

Ο Μάντζιος θα βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις ημέρες και έτσι το ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης θα γίνει στην πρωτεύουσα τα επόμενα 24ωρα.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα ο 51χρονος τεχνικός -εκτός απροόπτου- θα συνεχίσει στο πόστο του και μένει να δούμε την χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογραφεί.

Εφόσον το θέμα του προπονητή λήξει άμεσα τότε στο τραπέζι θα πέσουν τα επόμενα ζητήματα που είναι πολλά και «καυτά». Ρόστερ, μεταγραφές, φιλοσοφία της ομάδας που θα δημιουργηθεί και βεβαίως τα της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Γενικότερα το πολύ ως την Πέμπτη Μάντζιος και Καρυπίδης αναμένεται να έχουν πραγματοποιήσει τη επαφή τους κι έτσι ο Άρης θα μπει και τυπικά στην εκτέλεση του πλάνου της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)