×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Τα βρήκε με Βέλεθ, απέσυρε την προσφυγή ο Ισπανός στόπερ


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: Τα βρήκε με Βέλεθ, απέσυρε την προσφυγή ο Ισπανός στόπερ. Σε συμφωνία με τον Φραν Βέλεθ για τα δεδουλευμένα του έφτασε ο Άρης, με τον Ισπανό αμυντικό να αποσύρει την προσφυγή που κατέθεσε στη FIFA.


Λήξαν θεωρείται η δικαστική διαμάχη που είχε η ΠΑΕ Άρης με τον Φραν Βέλεθ για τα οφειλόμενα προς τον πρώην στόπερ των κίτρινων και νυν του Παναθηναϊκού.

Το απόγευμα της Πέμπτης 6/8 Άρης και Βέλεθ τα βρήκαν και έτσι ο τελευταίος απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει προς την FIFA για τα δεδουλευμένα του.

Θυμίζουμε οτι ο Βέλεθ είχε δείξει μια άκομψη συμπεριφορά προς την πρώην ομάδα του καθώς δεν είχε δεχθεί τη λογική μείωση του 15% που προτάθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές ελέω της καραντίνας.

Επιπλέον ο Ισπανός στόπερ είχε πει «όχι» και στην πρόταση του Άρη για να λάβει τα δεδουλευμένα του περίπου 76.000 ευρώ σε δυο δόσεις εντός του επόμενου διμήνου αφότου είχε αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς.

Έτσι προσφέφυγε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία αξιώνοντας την άμεση καταβολή όλου του ποσού!

Ο Άρης βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα σε επαφές μαζί του και τελικά σήμερα έγινε γνωστό πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν κι έτσι ο Βέλεθ απέσυρε την προσφυγή του.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα