Από σήμερα (Σάββατο 19/6) ο Άρης βρίσκεται στο Βέρμιο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, ωστόσο Μάντζιος και ΠΑΕ δουλεύουν φυσικά και στο μεταγραφικό «μέτωπο».

Την ώρα που ο Άρης θα βρίσκεται στο πολυτελές «Naoussa Mountain Resort  για το πρώτο κομμάτι της καλοκαιρινής του προετοιμασίας ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας θα προχωρεί με γοργούς ρυθμούς.

Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και με τους επιτελείς της ΠΑΕ Άρης έτσι ώστε να γίνει το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας.

Παρά το «φιρμάνι» με τον Οριόλ, ο Καρυπίδης, όπως άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει, δεν προτίθεται να πειράξει το αγωνιστικό μπάτζετ και το πλάνο για την πραγματοποίηση 5-6 ποιοτικών μεταγραφών προχωρά κανονικά.

Η νέα παράταση από το CAS που θέλει την απόφαση για Ντουρμισάι να βγαίνει μέχρι τις 16 Ιουλίου έδωσε μεγαλύτερη βεβαιότητα στους κίτρινους ότι τελικά η ομάδα θα προλάβει να κάνει μεταγραφές.

Έτσι λοιπόν ήδη κάποιες περιπτώσεις έχουν ξεχωρίσει και προχωράνε και μάλιστα γίνεται προσπάθεια προκειμένου κάποιοι να έρθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Φυσικά η όλη διαδικασία γίνεται υπό τη δυσκολία της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου.

Ιδανικό πάντως θα ήταν αν μπορούσαν κάποιοι να βρίσκονται στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Γκρατς της Αυστρίας (29/6 με 8/7). Κι αυτό ώστε ο Μάντζιος να μπορέσει να τους «μπολιάσει» στο υπόλοιπο σύνολο μέσω των φιλικών τεστ που θα δώσει εκεί ο Άρης.

Άλλωστε στις 22 και τις 29 του μηνός υπάρχουν τα ματς με την Αστάνα με την πορεία στην Ευρώπη να αποτελεί πολύ βασικό στόχο για τον «Θεό του πολέμου» τη σεζόν αυτή.

Έτσι ο Άρης κάνει προσπάθεια ώστε κάποιοι από τους παίκτες που θέλει να εντάξει στο ρόστερ του να είναι διαθέσιμοι επί αυστριακού εδάφους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)