Τη φημολογία αλλά και τις πληροφορίες που υπήρχαν περί ευθυνών της απελθούσας ΕΠΟ στο θέμα Άρης, Ντουρμισάι και FIFA επιβεβαίωσε ο Νίκος Βακάλης.

Θυμίζουμε οτι η ΕΠΟ εξέδωσε δελτίο στον Φιορίν Ντουρμισάι κι έτσι η ΠΑΕ Άρης έχοντας την έγκριση της Ομοσπονδίας χρησιμοποίησε σωστά τον παίκτη.

Τελικά η ΕΠΟ του πρώην πλέον προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου έπραξε λανθασμένα, καθώς η FIFA είχε επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στην ΠΑΕ Άρης για χρέη όχι της τωρινής, αλλά της παλιάς εταιρείας.

Αποτέλεσμα ήταν η Παγκόσμια Ομοσπονδία να τιμωρήσει την Ελληνική με το βαρύτατο πρόστιμο των 500.000 ελβετικών φράγκων και την ΠΑΕ Άρης (που δεν έφταιγε) με απαγόρευση μεταγραφών.

Από τις αποκαλύψεις που έκανε ο Νίκος Βακάλης, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και υπεύθυνος της έρευνας ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση  προέκυψαν… βόμβες.

Ο κ. Βακάλης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν ευθύνες σε υπαλλήλους της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, άφησε όμως να εννοηθεί ότι υπεύθυνοι είναι αξιωματούχοι!

Το ακόμη πιο περίεργο είναι οτι ενώ έχει καταλήξει στο σχετικό πόρισμα εδώ και αρκετό καιρό, κανείς από την ΕΠΟ δεν του έχει ζητήσει να το προσκομίσει.  Συνεπώς η έρευνα παραγγέλθηκε για το θεαθήναι!

Μένει πλέον να δούμε αν ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρός Ζαγοράκης ζητήσει η υπόθεση Ντουρμισάι να διαλευκανθεί εις βάθος, ως δηλαδή οφείλει να κάνει.

Την ίδια ώρα ο Άρης ακόμη ταλαιπωρείται από την υπόθεση αυτή καθώς έχοντας πάρει αναστολή της ποινής για ένα χρόνο, περιμένει τώρα την απόφαση της FIFA.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Βακάλης στην εκπομπή «Η Δίκη στο OPEN»