Άρης: «Ξέσπασμα» για Τερζή -Χαριστέα και αγκαλιά μετά το διπλό στον Βόλο (vid+pics)


Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: «Ξέσπασμα» για Τερζή -Χαριστέα και αγκαλιά μετά το διπλό στον Βόλο (vid+pics)


Για αμφότερους οι τελευταίες ημέρες μετά τον αποκλεισμό του Άρη από το Europa League, ήταν πολύ δύσκολες. Η κριτική από τα ΜΜΕ και τον κόσμο της ομάδας ήταν έντονη καθώς δεδομένα φέρουν μερίδιο ευθύνης στο «στραπάτσο» από την Κόλος.

Τώρα όμως ήρθε μια στιγμή για να χαρούν, να χαμογελάσουν, να ξεσπάσουν. Ο λόγος για τους Τόλη Τερζή και Άγγελο Χαριστέα, οι οποίοι αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα στον Βόλο αγκαλιάστηκαν, αφήνοντας τα συναισθήματά τους να «μιλήσουν».

Ο Άρης πέτυχε μια σπουδαία νίκη, εκτός έδρας μάλιστα, που ήταν η 2η σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Έτσι ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κίτρινων» και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος είχαν αυτή την έντονη μεταξύ τους στιγμή, πανηγυρίζοντας έντονα.

Γενικότερα, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες ολόκληρος ο Άρης πανηγύρισε ενωμένος αυτή το πολύτιμο «τρίποντο», με τους παίκτες κάποια στιγμή, να σηκώνουν ψηλά τον Τερζή.

Από κοντά και ο Χαριστέας που μοίραζε μπράβο σε παίκτες και υπόλοιπο δυναμικό του Άρη.

Άρης: «Ξέσπασμα» για Τερζή -Χαριστέα και αγκαλιά μετά το διπλό στον Βόλο (pics) Άρης: «Ξέσπασμα» για Τερζή -Χαριστέα και αγκαλιά μετά το διπλό στον Βόλο (pics) Άρης: «Ξέσπασμα» για Τερζή -Χαριστέα και αγκαλιά μετά το διπλό στον Βόλο (pics)  


Sportime Extras