×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χαριστέας: Παραιτήθηκε πριν… απολυθεί – Το παρασκήνιο της αποχώρησής του


Νίκος Μαρκάτος

Χαριστέας: Παραιτήθηκε πριν… απολυθεί – Το παρασκήνιο της αποχώρησής του


Οι αποφάσεις είχαν παρθεί. Μετά το ματς στο Βόλο θα άλλαζαν πολλά στον Αρη. Για τον Τόλη Τερζή ήταν κοινό μυστικό οτι στη Θεσσαλία θα καθόταν για τελευταία φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Η «σκούπα» του Καρυπίδη τους πήρε όλους και τους… σήκωσε. Μετά τον Μίχαελ Ενινγκ (έπιασε δουλειά ο Ακης Μάντζιος) και τον Αλέκο Ράντο, παρελθόν αποτελούν και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ. Ο Αγγελος Χαριστέας και ο Τόλης Τερζης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φετφατζίδης σε Μάντζιο και συμπαίκτες: «Μάλλον φεύγω»

Ο πρώτος είχε αντιληφθεί το βαρύ κλίμα που επικρατούσε και υπέβαλε την παραίτηση του πριν του κοινοποιηθεί η απόλυση. Κοινώς, έφυγε πριν τον… φύγει ο Καρυπίδης.

Ο ίδιος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές μετά την παρουσίαση του Ακη Μάντζιου, γνωστοποίησε την υποβολή της παραίτησης, η οποία φυσικά και έγινε αμέσως δεκτή.

Ο Χαριστέας δήλωνε δυσαρεστημένος από την απόφαση του Καρυπίδη να… σκουπίσει όλο το τιμ και όχι μόνο τον Ενινγκ, τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω, ο ίδιος ζήτησε επιτακτικά την ανανέωση του Γερμανού και ο ίδιος τον… άδειασε πρώτος μετά τον αποκλεισμό από τους Ουκρανούς.

«Χολή» για τον Καρυπίδη, άφησε στην τελευταία του παρουσία στο Ρύσιο και ο Τερζής, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά δυσαρέσκεια για την απόφαση να αποχωρήσει από τους κιτρινόμαυρους.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τελευταία Νέα