Δεληζήσης: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Άρη»


Sportime Team

Δεληζήσης: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Άρη»


O Γιώργος Δεληζήσης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με την ΠΑΕ να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον κεντρικό αμυντικό.

Μετά την επισημοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2021, ο Γιώργος Δεληζήσης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον Άρη για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ.

Στον Άρη ζω τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και πιστεύω ότι τα καλύτερα για εμένα και την ομάδα είναι μπροστά μας.

Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου που γράφεται από φέτος και αισιοδοξώ ότι τα χρόνια που έρχονται θα φέρουν επιτυχίες και διακρίσεις για τον Άρη

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει από την πρώτη στιγμή και του υπόσχομαι ότι δεν θα τον διαψεύσω. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για τον Άρη όπως κάνω από την πρώτη στιγμή.

Θέλω, κλείνοντας να ευχαριστήσω τον κ. Παντελίδη για την εμπιστοσύνη του, καθώς και τον κ. Διαμαντόπουλο που συνέβαλε ώστε όλα να πάνε καλά.

Φυσικά να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου γιατί είμαστε ομάδα και μέσα από τη συλλογική προσπάθεια έρχονται οι επιτυχίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω και στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του».

 


Sportime Extras