Ευθυμίου: «Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης να ενταχθεί στο μνημόνιο με τη FIFA είναι δίκαιο»


Αλέξανδρος Κωτάκης

Ευθυμίου: «Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης να ενταχθεί στο μνημόνιο με τη FIFA είναι δίκαιο»


Στο πλευρό του Άρη στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη FIFA, τάχθηκε και η η βουλευτής Α Θεσσαλονίκης και δικηγόρος Άννα Ευθυμίου. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για δίκαιο αίτημα της ΠΑΕ το θέμα να ενταχθεί στο μνημόνιο της Ελλάδας με την παγκόσμια ομοσπονδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η κ. Ευθυμίου:

«Παρακολουθώ τις εξελίξεις στο ζήτημα του Άρη και θεωρώ πολύ δυσάρεστο το γεγονός ότι, ενώ όλοι επιστρέφουμε σταδιακά στην κανονικότητα και οι αθλητικές ομάδες στις προπονήσεις τους, με την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, η συγκεκριμένη ομάδα να ταλαιπωρείται για λάθη του παρελθόντος. Ήδη ο Άρης έχει πληρώσει τα χρέη του με υποβιβασμούς και παίζοντας σε χαμηλές κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: Η εύστοχη κίνηση της ΠΑΕ Άρης στο μάρκετινγκ

Ο Άρης είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, με μακρόχρονη πορεία και δεν μπορεί να τιμωρείται με αυτόν τον τρόπο. Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης να ενταχθεί στο μνημόνιο με τη FIFA είναι δίκαιο και σωστό. Ο Άρης είναι πλέον μία νέα εταιρεία με διαφορετικό ΑΦΜ και δεν πρέπει να αναλάβει τα χρέη της προηγούμενης. Η FIFA, όπως ορίζει το καταστατικό της, οφείλει να σεβαστεί το Εθνικό Δίκαιο κάθε χώρας και να μη λαμβάνει αποφάσεις που έρχονται σε αντίθεση με αυτό.

Ως βουλευτής, πρόθεσή μου είναι να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια του Άρη, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, ενεργώντας με γνώμονα το καλό της πόλης μας, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα», κατέληξε η κ. Ευθυμίου.


Sportime Extras