Ελεύθερος κι επίσημα ο Σαντίκου, άνοιξε ο δρόμος για τον Άρη!


Αλέξανδρος Κωτάκης

Ελεύθερος κι επίσημα ο Σαντίκου, άνοιξε ο δρόμος για τον Άρη!


Η εξέλιξη που περίμενε για την υπόθεση του Αρμάντο Σαντίκου ο Άρης, είναι γεγονός. Το ρεπορτάζ των Ισπανών συναδέλφων που ήθελαν τη Λεβάντε να αφήνει ελεύθερο τον Αλβανό επιθετικό επιβεβαιώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Ανατροπή για Σαντίκου, πιθανόν η Λεβάντε να τον αφήσει ελεύθερο!

Ο ισπανικός σύλλογος είχε πάνω από 30 συμβόλαια στην ανδρική του ομάδα κι έτσι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το FFP. Έτσι εκμεταλλευόμενη όρο στο συμβόλαιο του 29χρονου Σαντίκου τον άφησε ελεύθερο γλιτώνοντας έτσι τις περίπου 500.000 ευρώ που είχε να παίρνει για την επόμενη σεζόν.

Το μεσημέρι της Κυριακής (16/8) η Λεβάντε ανακοίνωσε κι επίσημα την αποδέσμευση του διεθνούς επιθετικού, γεγονός οτι οποίο ανοίγει τον δρόμο για τον Άρη!

Πλέον ο «Θεός του πολέμου» έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί μόνο με τον παίκτη το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους και έτσι περιμένουμε την κίνηση των«κίτρινων» που αναμένεται να μπουν και πάλι «ζεστά» στην υπόθεση.

Θυμίζουμε πως ο Σαντίκου αποτελούσε για αρκετό καιρό τη Νο1 επιλογή του Άρη για τη θέση του βασικού επιθετικού ωστόσο με τις αξιώσεις της Λεβάντε είχε απομακρυνθεί αισθητά.

Τελικά οι Ισπανοί δεν άντεξαν το συμβόλαιό του και έτσι τον άφησαν ελεύθερο, με τον Άρη να καραδοκεί. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες Καρυπίδης και Χαριστέας βρίσκονται σε επικοινωνία για την απόκτησή του παίκτη ο οποίος αποτελεί και πόθο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ!


Sportime Extras