Επίσημα στον Άρη ο Βίτορ!


Τάσος Τσόλκας

Επίσημα στον Άρη ο Βίτορ!


Προφορική συμφωνία υπήρχε εδώ και δέκα μέρες, όπως είχατε διαβάσει και από τις 21 Αυγούστου στο Sportime.gr, αλλά πλέον είναι κι επίσημο, ότι ο Άρης πήρε τον Πέδρο Βίτορ.

Το τελευταίο διάστημα, οι Θεσσαλονικείς ήταν σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον 20χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ. Αυτές οι συζητήσεις αφορούσαν μία φόρμουλα με τη μορφή συνιδιοκτησίας, βάσει της οποίας, ο Άρης θα αποκτούσε ένα μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον μεταξύ των δύο ΠΑΕ ορίστηκε ένα οικονομικό τίμημα για το επόμενο καλοκαίρι. Όποια από τις δύο θέλει να κρατήσει τον παίκτης, αποκτώντας το 100% των δικαιωμάτων του, τότε θα πρέπει να καταβάλει το ορισθέν ποσό στην άλλη.

Από την στιγμή που οι τρεις πλευρές (ΑΕΚ, Άρης, Βίτορ) τα βρήκαν σε όλα, συμπεριλαμβανομένων και των οικονομικών απολαβών του 20χρονου, απλά ήταν θέμα χρόνου να διευθετηθούν όλα τα γραφειοκρατικά θέματα και να ετοιμαστούν τα έγγραφα.

Αυτό έγινε και ο Άρης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Πέδρο Βίτορ για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Pedro Vitor Ferreira Da Silva, όπως είναι το πλήρες το όνομά του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή συνιδιοκτησίας με την ΠΑΕ Α.Ε.Κ.

Ο Pedro Vitor γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1998 και έχει αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Sport Club do Recife, προερχόμενος από την ποδοσφαιρική ακαδημία του συλλόγου, ενώ η θέση του είναι στα άκρα της επίθεσης».


Sportime Extras