×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μάντζιος: «Κρατάμε τη νίκη, δεν μου άρεσε ότι η ομάδα είχε άγχος»


Αλέξανδρος Κωτάκης

Μάντζιος: «Κρατάμε τη νίκη, δεν μου άρεσε ότι η ομάδα είχε άγχος»


Τη νίκη και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά διαστήματα ο Άρης, κράτησε ο Άκης Μάντζιος από τη νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες».

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε οτι η ομάδα του ήταν αγχωμένη στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, ενώ εξήγησε οτι οι παίκτες θέλουν λίγο ακόμη χρόνο προκειμένου να φτάσουν στο επίπεδο που εκείνος επιθυμεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζει μόνος πρώτος με Γκάμα ο Άρης! (vids)

Ο Άκης Μάντζιος, μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, κρατώντας σύμφωνα με τις δηλώσεις του τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της Nova:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο τελευταίο κομμάτι χάσαμε την ισορροπία μας κυρίως στο κέντρο και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας πιέσει.

Επίσης στο τελευταίο κομμάτι κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι η ομάδα είχε άγχος, δεν ξέρω αν ήταν λόγο της πρώτης θέσης αλλά κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Πρέπει να μεγαλώσουμε το καλό μας διάστημα, έχουμε παίκτες που μπορούν να το υποστηρίξουν αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι μια καινούργια ομάδα με νέο προπονητή . Χρειάζεται χρόνος για να μπουν και τα νέα παιδιά, πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλο γκολ».

Για τις ευκαιρίες που είχε ο Άρης:

«Το καλό είναι ότι δημιουργήσαμε ίσως η τελική προσπάθεια να μην ήταν αυτή που έπρεπε. Αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας κρατάμε αυτό και τη νίκη», κατέληξε ο Μάντζιος.Τελευταία Νέα