×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ματέο Γκαρσία: Αρχικό «όχι» του Ερυθρού Αστέρα στον Άρη – Πόσα αξιώνουν οι Σέρβοι


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Ματέο Γκαρσία: Αρχικό «όχι» του Ερυθρού Αστέρα στον Άρη – Πόσα αξιώνουν οι Σέρβοι


Ο Άρης έχει μπει γερά για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία έχοντας καταθέσει πρόταση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα η απάντηση της ομάδας του Βελιγραδίου στους Θεσσαλονικείς ήταν άμεση και συγκεκριμένα αρνητική.

Μάλιστα όπως προκύπτει οι Σέρβοι αξιώνουν ένα αρκετά μεγαλύτερο ποσό που κυμαίνεται γύρω στις 2 εκατ. ευρώ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Άρης δεν σκοπεύει να φτάσει τόσο ψηλά, όμως η υπόθεση της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία δεν κλείνει εδώ για τον «Θεό του πολέμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωση της Ινστιτούτο για Ματέο Γκαρσία: Το ποσό που θα καταβάλλει η Λας Πάλμας

Οι «κίτρινοι» δεν θα εγκαταλείψουν τόσο εύκολα τις διαπραγματεύσεις, ενώ στο «κόλπο» μπορεί να μπουν και παίκτες. Άλλωστε το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Λίντσεϊ Ρόουζ είναι υπαρκτό, συνεπώς όλα είναι «ανοιχτά».

Θυμίζουμε πως ο Άρης κοστολογεί τον Γάλλο αμυντικό τουλάχιστον στο 1.000.000, την ώρα που η ομάδα της Σερβίας είχε αντιπροτείνει προ ολίγου καιρού 600.000.

Γενικότερα ο Αστέρα προσπαθεί να καλύψει (και με το παραπάνω) το ποσό του 1,5-1,8 εκατ. ευρώ που είχε δαπανήσει από τη Λας Πάλμας προκειμένου να τον αποκτήσει.

Ταυτόχρονα το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας είναι πολύ θετικό για τον Άρη, καθώς στόχος των ιθυνόντων είναι να γλιτώσουν τα 500-600 χιλιάδες ευρώ με τα οποία ο Αργεντινός αμείβεται ετησίως.

Εκτιμάται πώς η υπόθεση έχει αρκετά «επεισόδια» ακόμη, με τον Άρη έτσι κι αλλιώς να μην βιάζεται καθώς ακόμη δεν έχει λυθεί το μπαν της FIFA.

 


Τελευταία Νέα