×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μορότσκο (Κόλος Κοβαλίβκα): «Δύσκολος ο Άρης, αλλά γιατί να μην πάμε πιο μακριά;»


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Μορότσκο (Κόλος Κοβαλίβκα): «Δύσκολος ο Άρης, αλλά γιατί να μην πάμε πιο μακριά;». Ο ποδοσφαιριστής της Κόλος Κοβαλίβκα, Γεβγιέν Μορότσκο, μίλησε για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τον Άρη, την Πέμπτη (17/9) στο « Βικελίδης».


Αρκετά αισιόδοξοι παρουσιάζονται παίκτες και προπονητής της Κόλος Κοβαλίβκα για το ματς της Πέμπτης (17/9, 21:00-Novasports HD) με τον Άρη στο «Βικελίδης» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Βεβαίως ναι μεν παίκτες και προπονητής της Κόλος Κοβαλίβκα χαρακτηρίζουν δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη, ωστόσο δεν παραλείπουν να τονίσουν στις δηλώσεις τους ότι δεν αρκούνται μόνο σε απλή συμμετοχή.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της Κόλος Κοβαλίβκα, Γεβγιέν Μορότσκο,τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Στο υποσυνείδητό ματς, όλοι καταλαβαίνουμε την μεγάλη ευθύνη που έχουμε σε αυτό το ματς», είπε αρχικά ο μέσος της ουκρανικής ομάδας και συνέχισε:

«Ονειρευτήκαμε για αυτό και το πετύχαμε. Γιατί να μην πάμε και πιο μακριά; Προετοιμαζόμαστε ήρεμα για το ματς. Δεν φοβόμαστε, είμαστε έτοιμοι γι αυτό το ματς. Είναι μία νέα εμπειρία για εμάς, το περιμέναμε εδώ και καιρό».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα