×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Νέτο: «Με ρωτάνε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή – Έτοιμος να βοηθήσω»


Αλέξανδρος Κωτάκης

Νέτο: «Με ρωτάνε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή – Έτοιμος να βοηθήσω»


Ο Άγγελος Χαριστέας αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης και όπως είναι φυσικό οι οπαδοί της ομάδας σκέφτονται διάφορα ονόματα που θα μπορέσουν να προσφέρουν στους «κίτρινους».

Αρκετοί μάλιστα ήταν εκείνοι που έφεραν στο μυαλό τους τον Ντάρσι Νέτο κάνοντας στον Βραζιλιάνο παλαίμαχο άσο τη σχετική ερώτηση μέσω social media.

Ο ίδιος τόνισε για μία ακόμη φορά πόσο πολύ αγαπάει τον Άρη και οτι θα ήταν ανοιχτός να βοηθήσει εφόσον δεχόταν πρόταση από τον Θόδωρο Καρυπίδη ώστε να αναλάβει κάποιο τέτοιο πόστο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νέτο στη σελίδα του στο Instagram.

«Λόγω των οπαδών, των φίλων και των δημοσιογράφων που μου στέλνουν μηνύματα που με ρωτούν για την θέση του τεχνικού διευθυντή, όλοι γνωρίζουν την θέση μου, όχι μόνο ως υποστηρικτής… Όποιος μπαίνει στον Άρη πρέπει να ξέρει την ευθύνη που έχει αυτή η φανέλα.

Όλοι γνωρίζουν για την καθημερινή μου παρουσία με παίκτες και προσωπικό του συλλόγου… και για την συνηθισμένη ερώτηση γιατί δεν σε κάλεσαν ποτέ να έχεις θέση στην ομάδα; Θα είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω την ομαδάρα μου με πάθος και αγάπη!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Ντάρσι Νέτο

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα