×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σχοινάς: «H νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας να απονείμει το κύπελλο στον Άρη»


Αλέξανδρος Κωτάκης

Σχοινάς: «H νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας να απονείμει το κύπελλο στον Άρη»


Την επιθυμία του ο Άρης να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο και την απονομή του να κάνει η φίλη και του υποψήφια πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, εξέφρασε ο Μαργαρίτης Σχοινάς. Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν και η Θεσσαλονικιά δικαστικός είναι μεταξύ τους φίλοι, αλλά αμφότεροι και οπαδοί του Άρη!

Να σημειώσουμε ότι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η αναμένεται την Τετάρτη να εκλεγεί στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα με τις ψήφους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Ο Έλληνας Επίτροπος και αντιπρόεδρος της Κομισιόν, που ήταν αυτές τις ημέρες στη χώρα μας και που δεν έχασε την ευκαιρία να …πεταχτεί και λίγο στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη λίγο πριν πετάξει  για τις Βρυξέλλες, έλεγε στους συνομιλητές του: «Το ωραίο και το σωστό θα είναι η νέα Πρόεδρος να δώσει φέτος το κύπελλο στον Άρη»!

Θυμίζουμε ότι αποτελεί παράδοση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παρίσταται στον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο και να πραγματοποιεί την απονομή του τροπαίου στην ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια.

Έτσι και η νέα πρόεδρος πιθανόν δεν θα χαλάσει την παράδοση και θα παραβρεθεί στον τελικό του κυπέλλου. Από και πέρα βέβαια είναι στο χέρι του Άρη να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου όπως άλλωστε είναι ο μεγάλος στόχος που έχει θέσει φέτος ο «Θεός του πολέμου».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο InstagramΤελευταία Νέα