×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σούντγκρεν: «Μου είπαν να φύγω… αλλά δεν αγχώνομαι»


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Σούντγκρεν: «Μου είπαν να φύγω… αλλά δεν αγχώνομαι». Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έκανε δηλώσεις στην Σουηδία και παραδέχθηκε ότι...


Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έκανε δηλώσεις στην Σουηδία και παραδέχθηκε ότι δεν υπολογίζεται από τον Άρη, αλλά με τα λεγόμενα του δείχνει να πατάει πάνω στα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του.

«Μου είπαν ότι μπορώ ελεύθερα να ψάξω για μια νέα ομάδα, συνεπώς θέλουν να με κρατήσουν. Όμως, είμαστε στην εποχή του κορωνοϊού και έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιο μου», σημείωσε αρχικά στο fotbollskanalen.se.

Έπειτα ρωτήθηκε γιατί δεν υπολογίζεται και απάντησε: «Δεν ξέρω. Μπορείτε να τους ρωτήσετε. Ίσως δεν είναι χαρούμενοι με την απόδοση μου, ίσως έχω υψηλό μισθό. Μπορεί να είναι το οτιδήποτε.

Είχαμε μια κουβέντα και μου είπαν ότι δεν βρίσκομαι στα πλάνα τους. Μπορείτε να το πάρετε όπως θέλετε, αλλά ο ατζέντης μου ασχολείται με αυτό».

Για το πώς θα το διαχειριστεί:

«Πώς να το διαχειριστείς; Το δίνεις στον ατζέντη σου και πρέπει να κάνει το καλύτερο για εσένα. Δεν έχω άγχος για το ότι πρέπει να βρω μια νέα ομάδα. Έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό μου και νιώθω καλά στη Θεσσαλονίκη».

Για το πώς νιώθει για την παρουσία του στον Άρη:

«Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές. Όπως με τους περισσότερους ανθρώπους, υπάρχουν οι καλές και οι κακές μέρες. Είναι ξεκάθαρο ότι θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα αν έπαιζα».

Υπάρχει ενδιαφέρον από κάπου αυτή τη στιγμή:

«Δεν θέλω να μπω σε αυτό το θέμα».

Η κουβέντα στράφηκε σε δημοσίευμα του σουηδικού site, το οποίο ανέφερε ότι οι άνθρωποι της ΑΪΚ «κοιτάζουν» τον Σούντγκρεν.

«Δεν ισχύει. Κανείς από την ΑΙΚ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου».

Για το αν νιώθει έκπληξη που δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί του από την πρώην ομάδα του:

«Όχι. Καταλαβαίνεται ότι πρέπει να γίνουν πολλά τώρα που ο Χένρικ Χουρέλιους είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας και έφυγε ο Ράικαρντ Νόρλινγκ. Είναι πολλά για αυτούς, οπότε καταλαβαίνω ότι είναι αλλού η συγκέντρωσή τους.

Για το αν υπάρχει συμφιλίωση με την ΑΪΚ, μετά τον τρόπο που διέκοψαν την συνεργασία τους:

«Και οι δύο πλευρές έχουμε αφήσει κάτω τα «τσεκούρια» της μάχης. Δεν έχω κακία για αυτούς και ούτε αυτοί για εμένα».

 

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα