×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Συνεργασία με Ράουλ Μπράβο και Νέτο


Sportime Team

Συνεργασία με Ράουλ Μπράβο και Νέτο


Ο Άρης επέστρεψε στη Super League μετά από τέσσερα χρόνια και στον σχεδιασμό της ομάδας θα βρίσκονται εκτός απρόοπτου οι Ράουλ Μπράβο και Ντάρσο Ντόλσε Νέτο. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν αποφασίσει να κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια τη φετινή σεζόν, αλλά δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Στα πλάνα του Θοδωρή Καρυπίδη βρίσκονται, τόσο ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, όσο και ο Βραζιλιάνος άσος. Το αφεντικό των Θεσσαλονικιών διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τους δύο και προς το παρών, σκέφτεται πολύ σοβαρά να τους εντάξει στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Ο καθένας βέβαια, θα έχει διαφορετικό πόστο. Ο Καρυπίδης επιθυμεί συνεργασία με τον Ραούλ Μπράβο σε μεταγραφικό επίπεδο, καθώς ο Ισπανός έχει πολλές γνωριμίες στην Ιβηρική χερσόνησο και μπορεί να συνεισφέρει στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.

Όσον αφορά τον Νέτο, ο Βραζιλιάνος μπορεί να προσφέρει στο τμήμα του σκάουτινγκ, καθώς έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με άλλοτε συμπαίκτες του από τον Άρη, προκειμένου να αναζητήσουν ποδοσφαιριστές στη Λατινική Αμερική. Οι όποιες αποφάσεις και για τους δύο θα παρθούν το συντομότερο δυνατό.