Τα είπαν Καρυπίδης – Χαριστέας: Οι δύο προτάσεις που παρουσιάστηκαν


Αλέξανδρος Κωτάκης

Τα είπαν Καρυπίδης – Χαριστέας: Οι δύο προτάσεις που παρουσιάστηκαν


Σημαντικές ειδήσεις προέκυψαν από τη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη (14/5) ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο άνδρες τα είπαν αναλυτικά παρουσία και των Μίχαελ Ένινγκ και Τόλη Τερζή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: Η εύστοχη κίνηση της ΠΑΕ Άρης στο μάρκετινγκ

Το τεχνικό τιμ ανέλυσε στον Καρυπιδη τα δυο πλάνα που έχουν έτοιμα για την επόμενη σεζόν. Το ένα με το ban της FIFA  και το άλλο χωρίς.

Οι δύο προτάσεις

Ουσιαστικά στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης παρουσιάστηκαν δυο ολοκληρωμένες προτάσεις και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα συνάντηση, όταν και ο Καρυπίδης θα γνωστοποιήσει το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Για το να κάνει αυτό βέβαια θα «ζυγίσει» όλα τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν, αναλόγως των συνθηκών που θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα.

Άλλωστε την επόμενη εβδομάδα ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» θα έχει επαφές σημαντικές οικονομικής φύσεως οποίες και θα καθορίσουν το μπατζετ του Άρη για τη νέα σεζόν.

Νέα συνάντηση και καθορισμός του μπάτζετ

Από εκεί και πέρα, στη νέα συνάντηση που θα υπάρξει με τους Χαριστέα και Ένινγκ θα προχωρήσουν επί της ουσίας τα θέματα ανανεώσεων συμβολαίων που λήγουν και τα υπόλοιπα.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι το τεχνικό τιμ έχει ήδη καταλήξει στους παίκτες που θέλει να ανανεώσει και να διατηρήσει στο ρόστερ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έγιναν πληρωμές

Μία ακόμη σημαντική εξέλιξη που προέκυψε σήμερα (14/5) είναι πως έγιναν και πάλι πληρωμές στους παίκτες όπως και θα συνεχίσουν να γίνονται. Έτσι σχεδόν άπαντες έχουν λάβει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους μέχρι και 11/3. Στόχος της διοίκησης είναι όλοι να έχουν τακτοποιηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Γενικότερα πρόκειται για περίοδο κατά την οποία ο Καρυπιδης ρυθμίζει όλα τα θέματα οικονομικής φύσεως πάρα τις γνωστές δυσκολίες που υπάρχουν.

Κανένα χρέος σε εφορία και ΙΚΑ

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ότι η ΠΑΕ Άρης δεν χρωστάει το παραμικρό σε ΙΚΑ και εφορία, καθώς είναι τακτοποιημένη. Κάτι το οποίο συνέβη σπανίως στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

 


Sportime Extras