Εξετάζουν την περίπτωση Κοζορώνη στον Αστέρα Τρίπολης

Ο πρώην μέσος του ΠΑΣ προτάθηκε στον Αστέρα Τρίπολης. Την περίπτωση του Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη εξετάζουν στον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα SPORTIME, στο Σαββατιάτικο φύλο της. Η περίπτωση του νεαρού πρώην μέσου του ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου το συμβόλαιο με την Χάμιλτον λήγει το καλοκαίρι , δεν αφήνει αδιάφορο τον...
Εξετάζουν την περίπτωση Κοζορώνη στον Αστέρα Τρίπολης

Ο πρώην μέσος του ΠΑΣ προτάθηκε στον Αστέρα Τρίπολης.

Την περίπτωση του Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη εξετάζουν στον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα SPORTIME, στο Σαββατιάτικο φύλο της.

Η περίπτωση του νεαρού πρώην μέσου του ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου το συμβόλαιο με την Χάμιλτον λήγει το καλοκαίρι , δεν αφήνει αδιάφορο τον Σάββα Παντελίδη, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα.

Ωστόσο, το θέμα αυτό όσο και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θα απασχολήσουν την διοίκηση από την Μεγάλη Δευτέρα και μετά. Προτεραιότητα για τον σύλλογο έχει το σημαντικό ματς με τον Πλατανιά, όπου η ομάδα της Τρίπολης θα πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε προκειμένου να κυνηγήσει την είσοδο στην πεντάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξετάζουν την περίπτωση Κοζορώνη στον Αστέρα Τρίπολης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.