×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αστέρας: Λάθος με τις κάρτες, κατέθεσε ένσταση


    Sportime Team

Αστέρας: Λάθος με τις κάρτες, κατέθεσε ένσταση


Ο Αστέρας Τρίπολης κατέθεσε ένταση για τον αγώνα με την ΑΕΛ, αφού έγινε λάθος στο φύλλο αγώνα και αντί του Πασαλίδη γράφτηκε για κίτρινη ο Βαλιέντε.

Τα παράπονα που είχαν οι Αρκάδες από τον Τάσο Παπαπέτρου ήταν πολλά για τα σφυρίγματά του, στη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο υπάρχει και συνέχεια.

Όταν πήραν στο τέλος το φύλλο αγώνα είδαν ότι έχει γραφτεί κίτρινη κάρτα στον Βαλιέντε, όταν την κάρτα είδε ο Πασαλίδης.

Αμέσως κατέθεσαν ένσταση, αφού αν υπολογιστεί η κάρτα, ο Ισπανός συμπληρώνει επτά και θα πρέπει να χάσει τα δύο από τα τέσσερα τελευταία ματς του Αστέρα.

Οι Αρκάδες έχουν μπροστά τους ένα… Γολγοθά με τέσσερις… τελικούς και θέλουν να σκέφτονται ότι δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Ισπανό μέσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Παπαπέτρου όντως έδειξε κίτρινη κάρτα στον Πασαλίδη, αλλά έγινε λάθος συνεννόηση με τον τέταρτο διαιτητή που συντάσσει το φύλλο αγώνα και εκ παραδρομής γράφτηκε το όνομα του Βαλιέντε.

Πλέον η υπόθεση θα πάει στα αρμόδια όργανα, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να δικαιωθεί ο Αστέρας.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι ενδεχομένως η Super League να ζητήσει συμπληρωματική έκθεση, ώστε να γραφτεί η κίτρινη στον Πασαλίδη και να… σβηστεί από τον Βαλιέντε, ώστε να πάρει την οριστική της απόφαση.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα στην ημέρα, οι Αρκάδες έκαναν επίσημο αίτημα στην ΚΕΔ ζητώντας να τους σφυρίξουν ξένοι διαιτητές στα τέσσερα τελευταία ματς της Super League.


Τελευταία Νέα