×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοινώθηκε ο Καπίγια


Sportime Team

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοινώθηκε ο Καπίγια


Έκλεισε και αυτό το κενό… Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έκανε δικό του τον Ενέκο Καπίγια για μία τριετία.

Ήταν η έως τώρα καλύτερη κίνηση που έχουν κάνει οι Αρκάδες. Δεν ήταν εύκολο να τον πείσουν, αφού υπήρχε ενδιαφέρον και από ομάδες της πατρίδας του.

Ωστόσο, ο Καπίγια υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και αποκτήθηκε για να καλύψει ουσιαστικά το κενό που είχε αφήσει έξι μήνες πριν ο Μαρτίν Τόνσο. Ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε συνεπώς και το δεκάρι που έψαχνε και στρέφεται τώρα στο κέντρο της άμυνας. Όλα αυτά, βέβαια, χωρίς να προσμετράμε το ενδεχόμενο πώλησης ενός παίκτη. Όπως αποκαλύψαμε, ο Γιώργος Κυριακόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Εντός των ημερών φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο είτε θετικές είτε αρνητικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αρκάδων για την απόκτηση του Καπίγια: «Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Eneko Capilla με μεταγραφή από την Real Sociedad. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2022 και επέλεξε τον αριθμό 5 για τη φανέλα του.

Ο Eneko Capilla γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1995 στην ισπανική πόλη, San Sebastian και αγωνίζεται ως μέσος.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2012–2018 Real Sociedad B 94 (15)

2015 Real Sociedad 3 (0)

2016–2017 Numancia 33 (0)

2018–2019 Cultural Leonesa 26 (6)».Sportime News