Αστέρας Τρίπολης: «Αντίο» από Νεόφυτο Μιχαήλ


Κώστας Παπαδόπουλος

Αστέρας Τρίπολης: «Αντίο» από Νεόφυτο Μιχαήλ


Την απόφαση να τελειώσει τη σεζόν με όσους θέλει πήρε ο Αστέρας Τρίπολης. Υπήρχαν παίκτες που έληγαν τα συμβόλαιά τους και δεν θα τα ανανέωσε. Υπήρχαν και άλλοι που δεν τους υπολόγιζε για του χρόνου όπως ο Νεόφυτος Μιχαήλ.

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να τον απέκτησε πέρυσι με το deal να είναι για δανεισμό δύο ετών, αλλά είχαμε ενημερώσει πως ο Κύπριος από φέτος θα κουνήσει μαντήλι. Αυτό επιβεβαιώθηκε με τον ίδιο να αποχαιρετά μέσω Instagram τους πάντες την Παρασκευή (2/7). Επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Εκεί θα έχει και πάλι προπονητή τον Γιάννη Πετράκη, με τον οποίο πέρυσι συνεργάστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Στη τελευταία μου μέρα στην πόλη, ήρθε η στιγμή για να πω ένα πρόωρο αντίο στην ομάδα του Αστέρα σε μια περίεργη κι αλλόκοτη χρόνια λόγω της πανδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στα γραφεία και στο γήπεδο και γενικά όλα τα μέλη με τα οποία έχω συνεργαστεί τη φετινή χρονιά στην ομάδα! Τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες για τη συνεργασία και ειδικότερα το Team τερματοφυλάκων με τον προπονητή μου Χρίστο Τσελιόπουλο και τους @nikospapadopoulos1 και @antonis_tsif99. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας! Ευχαριστώ @asterastripolisfc».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στη τελευταία μου μέρα στην πόλη, ήρθε η στιγμή για να πω ένα πρόωρο αντίο στην ομάδα του Αστέρα σε μια περίεργη κι αλλόκοτη χρόνια λόγω της πανδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στα γραφεία και στο γήπεδο και γενικά όλα τα μέλη με τα οποία έχω συνεργαστεί τη φετινή χρονιά στην ομάδα! Τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες για τη συνεργασία και ειδικότερα το Team τερματοφυλάκων με τον προπονητή μου Χρίστο Τσελιόπουλο και τους @nikospapadopoulos1 και @antonis_tsif99 ⚽🧤 Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας! Ευχαριστώ @asterastripolisfc ⭐🟡🔵⭐

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neophytos Michael 🇨🇾 (@neophytos93) στις


Sportime Extras