Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό πολύ σημαντικό αγώνα με τη Λαμία, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τους Αρκάδες.

Τα ευχάριστο συνολικά για την ομάδα και κυρίως για τον Γιώργο Παράσχο είναι ότι έπειτα από 40 και πλέον μέρες υπολογίζεται εκ νέου ο Χουάν Μουνάφο.

Ο Αργεντινός μέσος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και ο Μακεδόνας τεχνικός τον πήρε μαζί του στην αποστολή, ενώ το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, όμως υπάρχουν αρκετές και σημαντικές απουσίες. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μπελόκ και Παπαδόπουλος που αποβλήθηκαν στην Ξάνθη και ο Μπελόκ, που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Επιπλέον εκτός αποστολής έμειναν και οι Ματρικάρντι και Σάλας. Ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος ουσιαστικά δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αστέρας για τον αγώνα με τη Λαμία είναι οι: Αθανασιάδης, Καραχάλιος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Τασουλής, Άνχελ Μαρτίνες, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος, Φερνάντεθ, Καλτσάς, Δουβίκας, Αραβίδης, Μανιάς.