Αστέρας Τρίπολης: Γενική είσοδος 15 ευρώ με Άρη


Sportime Team

Αστέρας Τρίπολης: Γενική είσοδος 15 ευρώ με Άρη


Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Άρη τη Δευτέρα (11/2) για την 20η αγωνιστική της Super League.

Η Αρκαδική ΠΑΕ ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων της αναμέτρησης, ορίζοντας γενική είσοδο 15 ευρώ σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Αναλυτικά:

«Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ – Άρης (11/02, 19:30) για την 20ή αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα είναι ανοιχτά από τις 16:00 έως και τις 19:30.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες με αξία 15€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους».


Sportime Extras