×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αστέρας Τρίπολης: Άνοδος και… Ελλάδα ο Μπόρχα Χιμένεθ


    Sportime Team

Αστέρας Τρίπολης: Άνοδος και… Ελλάδα ο Μπόρχα Χιμένεθ


Το θέμα του προπονητή έκλεισε και σύντομα ο Αστέρας Τρίπολης θα προχωρήσει στην ανακοίνωσή του. Ο λόγος για τον Μπόρχα Χιμένεθ.

Ήταν γνωστό πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα απλώς απέμενε να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Ισπανού τεχνικού με τη νυν ομάδα του. Τελικά αυτό συνέβη με τον καλύτερο τρόπο. Οδήγησε την Μιραντές στην άνοδο στη Segunda Division και αποχαιρέτησε.

Τετάρτη ή Πέμπτη αναμένεται στην Τρίπολη ο 34χρονος και θα έχει μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας. Θα πάρει ολιγοήμερη άδεια ώστε να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες και θα γυρίσει στην Ελλάδα. Βοηθός του θα είναι ο Αλεχάντρο Μαρτίνεθ Λόπεθ.

Η προετοιμασία, πάντως, θα ξεκινήσει χωρίς αυτόν. Για τη Δευτέρα (1/7) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση. Θα γίνουν οι εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια οι ιατρικές. Τις πρώτες προπονήσεις δε θα τις επιβλέπει ο Μπόρχα Χιμένεθ. Επομένως, θα γίνουν υπό τις οδηγίες των Παύλου Γκότση και Γιάννη Δουβίκα.

Τέλος, υπάρχει η αισιοδοξία πως μετά το θέμα του προπονητή ο Αστέρας Τρίπολης θα κλείσει και εκείνο του επιτελικού χαφ. Ουσιαστικά πρόκειται για μία θέση που είχε μείνει κενή από τον Ιανουάριο, όταν ο Μαρτίν Τόνσο αποχώρησε για τον Άρη. Δεν αποκτήθηκε κάποιος στη χειμερινή μεταγραφή περίοδο, αλλά αυτό θα συμβεί τώρα.