Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Αστέρας Τρίπολης: Το επιπλέον κίνητρο του Κώτσιρα

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Αστέρας Τρίπολης: Το επιπλέον κίνητρο του Κώτσιρα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αήττητος κατάφερε να τελειώσει τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στα πλέι οφ ο Αστέρας Τρίπολης. Το εντυπωσιακό είναι ότι με όλους έφερε μία ισοπαλία.

Η τελευταία κόντρα στην ΑΕΚ είχε και την υπογραφή του Γιάννη Κώτσιρα. Τον ήθελε η μπάλα; Του το χρωστούσε; Το θέμα είναι ότι με αυτό το εντυπωσιακό γκολ του 28χρονου ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τον βαθμό και κυρίως συνέχισε το σερί του στο «Θ. Κολοκοτρώνης», το οποίο για το πρεστίζ του είναι σημαντικό.

Ο Κώτσιρας το ήθελε αυτό το γκολ γιατί κάθε εμφάνιση κόντρα στους μεγάλους δίνει credits στους ποδοσφαιριστές. Ειδικά όταν αυτή προέρχεται απέναντι στην ομάδα με την οποία λίγους μήνες πριν φλέρταρε με μεταγραφή. Είναι γνωστό πως η ΑΕΚ τον είχε και ενδεχομένως τον έχει ακόμα στα ραντάρ της. Έφτασε πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο και για δικούς της λόγους αποφάσισε να μην προχωρήσει αυτή την υπόθεση και τελικά να πάει στον Όλεγκ Νταντσένκο.

Ο Κώτσιρας περνάει καλά στην Τρίπολη, αυτό είναι το... σπίτι του, αλλά δεν θα έλεγε «όχι» σε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, όπως και η ομάδα του. Αναγνωρίζουν ότι βοήθησε σημαντικά και πως ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα στην καριέρα του δεδομένου ότι μπαίνει και στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα