×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αστέρας Τρίπολης: Ζήτησε μετάθεση των εκλογών


    Sportime Team

Αστέρας Τρίπολης: Ζήτησε μετάθεση των εκλογών


Ο Αστέρας Τρίπολης έριξε ακόμη μία λύση στο τραπέζι για τις αυριανές εκλογές της Super League, ζητώντας να γίνει μετάθεση για το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες έστειλαν επιστολή στη διοργανώτρια αρχή, στην οποία ζήτησαν να πλαισιωθεί ο αναπληρωτής πρόεδρος Χρήστος Δάρας με δύο μέλη, ως μία άτυπη Τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή.

Μάλιστα ουσιαστικά ζήτησε να υπάρξει μία μετάθεση για το καλοκαίρι, θέλοντας ουσιαστικά να προλάβει τη μεγάλη κόντρα που διαφαίνεται μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ με τους υποψηφίους τους, Μηνά Λυσάνδρου και Μάκη Γκαγκάτση, αντίστοιχα.

Στην επιστολή που έστειλε ο Αστέρας, αναφέρεται: «Με τον τρόπο αυτό, αφενός θα προστατέψουμε το κύρος του Συνεταιρισμού και αφετέρου θα ολοκληρωθεί ομαλώς το τρέχον Πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα το όποιο ζήτημα προκύψει στο διάστημα μέχρι την επιλογή του νέου Προέδρου θα το αντιμετωπίσει η Τριμελής Επιτροπή που θα εκλεγεί (αναπληρωτής Πρόεδρος +2 ακόμα μέλη)».

Μάλιστα στην επιστολή τονίζεται ότι εφόσον το αίτημα δεν γίνει δεκτό, ο Αστέρας θα απέχει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.


Τελευταία Νέα