×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μποροβήλος: «Έχουμε ανοιχτές πόρτες με τη Μίλαν»


Κώστας Παπαδόπουλος

Μποροβήλος: «Έχουμε ανοιχτές πόρτες με τη Μίλαν»


Δεν είναι σύνηθες να βλέπεις έναν Έλληνα παίκτη να πηγαίνει στη Μίλαν. Ο Αστέρας Τρίπολης, όμως, έκανε άλλο ένα σημαντικό deal με τον Φώτη Ψεύτη και ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε επ’ αυτού στο Metropolis.

Αρχικά ο Μποροβήλος είπε: «Δώσαμε και πέρσι στην Μίλαν τον 18χρονο στόπερ, Νίκο Μιχελή, που στο τελευταίο φιλικό έπαιξε βασικός χωρίς να γίνει αλλαγή. Είχαμε δώσει και τον Ντοναρούμα. Έχουμε ανοιχτές πόρτες με την Μίλαν, αλλά και οι παίκτες που βρίσκονται στον Αστέρα έχουν πολύ καλή ποιότητα. Οι ποδοσφαιριστές που φεύγουν από εδώ κατά κανόνα είναι και βασικοί στις ομάδες που πηγαίνουν» είπε αρχικά ο πρόεδρος των Αρκάδων.

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Για το οικονομικό δεν είμαι ακριβώς ενημερωμένος. Δεν στεκόμαστε εμπόδιο σε κανένα ταλαντούχο παίκτη. Αν και εφόσον κατορθώσει να πιάσει στη νέα του ομάδα, εμείς θέλουμε να αμειβόμαστε γι’ αυτό που προσφέρουμε. Η Ακαδημία του Αστέρα δίνει δείγματα γραφής. Παρέχουμε στέγαση και σίτιση και παρακολουθούμε και την μόρφωσή τους. Το σκάουτινγκ του Αστέρα είναι σε όλη την Ελλάδα και σε νησιά και παντού».

Κλείνοντας μίλησε και για την ως τώρα παρουσία του αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ. «Είμαι από τους ανθρώπους που σκέφτομαι λίγο διαφορετικά. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα και να αφορίζουμε. Είναι νευραλγικό πόστο και είναι εγνωσμένης αξίας. Αυτό δεν προεξοφλεί ούτε την επιτυχία, ούτε την αποτυχία. Ακουσα τι είπε ο κ. Κάκος. Μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωπος από διαφορετική κουλτούρα, πρέπει να του δώσουμε πίστωση χρόνου».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ