Νίκος Παπαδόπουλος: Ατάκες που δεν ακούγονται συχνά


Αντώνης Τσιράκης

Νίκος Παπαδόπουλος: Ατάκες που δεν ακούγονται συχνά


Συνήθως όταν τελειώνει ένα ματς και ακούς τους ποδοσφαιριστές να κάνουν δηλώσεις, είναι σαν να παίζει μία κασέτα. Τα ίδια και τα ίδια λένε. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την κατηγορία. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης προχώρησε σε δηλώσεις που λίγοι κάνουν.

Αρχικά λόγω κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους συναδέλφους του στις Super League 2 και Football League. Δεν έμεινε απλώς στη μονόλεπτη διαμαρτυρία που γίνεται πριν από κάθε ματς. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στα όσα περνούν οι συνάδελφοί του. Στη συνέχεια δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί την ανωτερότητα του αντιπάλου και να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τον Αστέρα Τρίπολης.

Πριν απαντήσω στην ερώτησή σου, να πω δύο πράγματα. Ένα, θέλω να πω συλλυπητήρια στο ποδόσφαιρο για τον θάνατο του Μαραντόνα. Δύο, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε αλληλέγγυοι προς τους συναδέλφους μας στις μικρότερες κατηγορίες και πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα. Γιατί έχουν οικογένειες και πρέπει να ζήσουν και αυτοί, είναι άνθρωποι. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και ζουν από αυτό.

Εάν μία ομάδα άξιζε να κερδίσει ήταν ο Απόλλωνας, όχι εμείς. Ήμασταν ανούσιοι. Δεν θυμάμαι να κάναμε κάποια κλασική ευκαιρία. Στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε ότι το ήθελε περισσότερο. Έτσι το ένιωσα εγώ. Πρέπει να αναγνωρίζουμε την ανωτερότητα κάποιου. Εάν ήμασταν καλύτεροι, θα έπρεπε να το αναγνωρίσει ο αντίπαλος. Δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμασταν καλοί, πρέπει να το βρούμε αυτό μαζί με τον προπονητή μας. Και με τον Άρη δεν ήμασταν καλοί. Πετάξαμε 60-70 λεπτά. Πρέπει να βρούμε μία λύση γιατί έχουμε πολύ καλό υλικό. Είναι κρίμα γιατί μπορούμε να μπούμε στην εξάδα».


Sportime Extras