Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό και θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτηση του, όπως έχει αναφερθεί μέρες τώρα.

Ένα ακόμα ταλέντο από την γαλλική αγορά ήρθε για τον Ολυμπιακό. Γιατί αυτό έχει να κάνει το θέμα με τον Καμαρά. Που είναι μια περίπτωση στην οποία οι πρωταθλητές περιμένουν να εξελιχθεί σε κάτι ανάλογο με τους Μαντί Καμαρά, Σισέ, Μπα.

Ο 20χρονος εξτρέμ έφυγε από την Λιλ. Με την οποία είχε συμβόλαιο, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε. Δεν του έγινε ξεκάθαρο αν τον υπολογίζουν άμεσα. Και πάνω εκεί πάτησε ο Ολυμπιακός. Που είχε μάθει σχετικές λεπτομέρειες.

Και με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να τον προσεγγίσει. Τον δελέασε κι έτσι τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα. Ο άσος από την Γουϊνέα έχει ήδη δύο συμμετοχές με την Εθνική ανδρών της πατρίδας του.
Έχει περάσει και από τις μικρές Εθνικές.

Είναι ενα πρότζεκτ το οποίο θα δουλέψει ο Πέδρο Μαρτίνς. Θα τον πάρει στην προετοιμασία. Και ανάλογα θα κρίνει για το αν θα τον κρατήσει στην πρώτη ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κυρίως θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό Β’, για τον οποίο γίνεται πολλή δουλειά. Αναφορικά με το ρόστερ που θα συγκροτηθεί.

Πολλοί παίκτες είναι υπό έλεγχο. Από το επιτελείο της ακαδημίας σε συνεργασία με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Και φυσικά τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι συστατικές που συνοδεύουν τον Καμαρά είναι καλές. Έχει την υπογραφή και του Φρανσουά Μοντέστο. Ο Κορσικανός είναι πίσω από όλες αυτές τις δουλειές. Για την ακρίβεια για τις περισσότερες.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Διαβάστε επίσης

Κουντέ: Αλλαγή στην ώρα άφιξης στην Αθήνα

Ολυμπιακός: Τα τρία νέα πρόσωπα στην προπόνηση