×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βελόπουλος – Αυγενάκης: «Είναι ο Μαρινάκης και δεν λαλάτε»


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Βελόπουλος – Αυγενάκης: «Είναι ο Μαρινάκης και δεν λαλάτε»


Βελόπουλος – Αυγενάκης: Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, «επιτέθηκε» φραστικά στον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη.

Μιλώντας του τόσο για τον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη αντίστοιχα:

«Διαθέτει και τα δικά του μέσα και σας στηρίζει ο κύριος Μαρινάκης και καλά κάνει, γιατί παίζει ένα δικό του παιχνίδι, επιχειρηματίας είναι, εγώ δεν λέω ο άνθρωπος τη δουλειά του κάνει και σας ελέγχει από κάπου.

Και δω μιλάμε για στημένα παιχνίδια κι επειδή είναι ο άνθρωπος που τον συμπαθειίτε, ο Μαρινάκης, δεν μιλάτε, δεν λαλάτε. Όχι ότι οι άλλοι πρόεδροι είναι καλοί και ο άλλος έχει τα κουμπούρια, κυκλοφοράει μέσα στα γήπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βελόπουλος: «Αναρχοάπλυτοι, τραμπούκοι…»

Αν θέλετε να είστε πραγματικά ακριβοδίκαιος, ε τον φίλο σας τον Μαρινάκη, βάλτε του ένα χαλινάρι του ανθρώπου, έχει ξεφύγει τελείως.

Κατηγορούμενοι 28, αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων, σύσταση συμμορίας πλημμέλημα, ακούστε πλημμέλημα. Όλα αυτά δείχνουν αγαπητέ μου υπουργέ ότι έρχεστε και νομοθετείται, θα έλεγα πρόχειρα, πολύ πρόχειρα, ή το κάνετε για να ικανοποιήσετε το δικό σας αίσθημα ότι κάνετε τη δουλειά σας και το αίσθημα κάποιων άλλων έξω, ότι εδώ κάνουμε δουλειά.

Δεν γίνεται δουλειά έτσι, αν δεν μπει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο, στο σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε λέγεται Μαρινάκης, Σαββίδης, Μελισσανίδης, όπως και να λέγεται, αν δεν τιμωρηθούν οι κύριοι αυτοί για όσα κάνουν, όχι για όσα δεν κάνουν, δεν θα δούμε ποτέ στον ήλιο μοίρα.

Δημιουργούν στρατούς κύριε υπουργέ και οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, είναι τεράστιοι αριθμοί, τους χρειάζεστε για να σας ψηφίσουν. Δεν μπορεί να κινδυνεύει η ζωή των διαιτητών, δεν μπορεί να είναι δημοσιογράφος στο Χίλτον, να πηγαίνουν οι φουσκωτοί του εφοπλιστή, να τον παίρνουν σηκωτό επειδή έγραψε κάτι, να υπάρχει δικαστική απόφαση, να τους κυνηγάνε οι δικαστές κι επειδή είναι φίλοι του εφοπλιστή να μην τους πειράζει κανείς.

Γιατί γίνονται αυτά, που είναι η δικαιοσύνη, που είναι η Νέα Δημοκρατία που θα τ’ αλλάξει όλα. 20 μήνες μετά, λέει ο εισαγγελέας, δεν προχωράει σε διώξεις. Έδειραν δημοσιογράφο, γράφτηκε στα μέσα, και για το VAR θα μπορούσα να πω, τα λέω όλα αυτά, όμως να μπω στην ουσία, ποια είναι η ουσία. Φοβάστε. Φοβάστε γιατί ο αρχηγός σας έχει μια ιδιαίτερη σχέση, κουμπαριά με τον κύριο Μαρινάκη έχει, κάτι έχει. Το αντιλαμβάνομαι, είναι και οι προσωπικές σχέσεις. Αλλά είτε κουμπαριά, είτε φιλική σχέση, αν η ατιμωρησία συνεχιστεί φοβάμαι ότι αυτό το δίπόλο βορείων και νοτίων θα παίξει πολύ έντονα τα επόμενα χρόνια κι εμείς θέλουμε την Ελλάδα ενωμένη.

Ούτε ΠΑΟΚ, ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΑΕΚ είναι ικανές να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο επειδή δεν καταλαβαίνεται ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια βρώμικα πίσω από την πλάτη των Ελλήνων».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα