×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αναστασίου: «Δεν είμαστε το φαβορί»


    Sportime Team

Αναστασίου: «Δεν είμαστε το φαβορί»


Ο Γιάννης Αναστασίου κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν από την ρεβάνς της Πέμπτης (1/8, 20:00) με τη Ντουνάισκα Στρέντα στάθηκε και πάλι στη συγκέντρωση και στην προσήλωση των παικτών του.

Ο προπονητής του Ατρόμητου στην πρώτη του τοποθέτηση είπε:

«Επαναληπτικό ματς. Πιο δύσκολο σε σχέση με το πρώτο. Σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας έτσι ώστε να σκεφτόμαστε πιο θετικά για το μέλλον.

Για τις εμφανίσεις στο Περιστέρι τα προηγούμενα χρόνια:

«Έχουμε συζητήσει με τα παιδιά όμως πρέπει να βλέπουμε μπροστά, αλλά και να κοιτάμε να γίνουμε καλοί μαθητές. Κι εγώ και οι παίκτες μου».

Για το αν ο Ατρόμητος πλέον είναι το φαβορί μετά το αποτέλεσμα και την εικόνα του πρώτου αγώνα:

«Αυτή την εποχή δεν είμαστε έτοιμοι όπως και καμία ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε το φαβορί. Είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες και είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με το ίδιο πνεύμα όπως στο πρώτο ματς».

Για το πως περιμένει την αντίπαλο του Ατρόμητου:

«Έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και στυλ παιχνιδιού που δύσκολα αλλάζει. Έχουν καλή κυκλοφορία και προσπαθούν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ότι θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό. Σημαντικό είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Εντελώς διαφορετικό το αυριανό ματς, καθώς παίζουμε στην έδρα μας. Δεν θα παίξουμε μόνο άμυνα, θα επιδιώξουμε να έχουμε ισορροπία σε όλες τις γραμμές μας».

Μετά τον Γιάννη  Αναστασίου, ο Γιώργος Μανούσος πήρε το λόγο:

«Θα συμφωνήσω με τον κόουτς. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση να μην χαλαρώσουμε. Θα είναι δύσκολο ματς. Αλλά αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας νομίζω ότι αύριο θα είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

Για το αν έχει μιλήσει με τους παίκτες του καθ΄ όλη την διάρκεια της εβδομάδας για το αυριανό ματς:

«Κάθε μέρα μιλάμε για το ματς. Το παιχνίδι ξεκινάει από 0-0. Δεν έχουμε χαλαρώσει γιατί το περυσινό μας πείραξε πάρα πολύ».

Για το αν ο Ατρόμητος θα βρει ανοιχτούς χώρους:

«Αυτό εξαρτάται από τον αντίπαλο μας. Θεωρώ ότι η Ντουνάισκα θα ανοιχτεί και θα βρούμε και εμείς χώρους».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.


Τελευταία Νέα