×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουάρντα


    Sportime Team

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουάρντα


Γύρισε σε γνώριμα λημέρια. Παίκτης του Ατρομήτου για τους επόμενους έξι μήνες είναι ο Αμρ Ουάρντα προς επιβεβαίωση του Sportime. Από τις 18 Οκτωβρίου είχαμε ενημερώσει πως οι Περιστεριώτες περιμένουν στη γωνία για τον Αιγύπτιο και τελικά τον έκαναν ξανά δικό τους.

Όπως επιβεβαιώνεται, μάλιστα, και από τον ΠΑΟΚ, στο deal έχει μπει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Συνεπώς οι «κυανόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να τον κάνουν δικό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, Amr Warda, επέστρεψε στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού διάρκειας 6 μηνών με οψιον αγοράς. Ο Αιγύπτιος διεθνής ποδοσφαιριστής που έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μέσω της ομάδας μας, επέστρεψε στο Περιστέρι διψασμένος για νέες επιτυχίες»!

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Αυτή η ομάδα με βοήθησε πέρυσι να είμαι ο MVP της Superleague.Όλη η ομάδα με βοήθησε από τον Πρόεδρο μέχρι τους παίκτες και ελπίζω φέτος να συμβεί το ίδιο, να βοηθήσω και γω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του. Το καλοκαίρι υπάρχει το Κοπα Αφρικα και θα ήθελα να είμαι εκεί παίζοντας για τον Ατρόμητο όπως πέρυσι. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα και να είμαστε μια οικογένεια όπως και πριν ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Η επιστροφή του Φαραώ στο Περιστέρι!Ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, Amr Warda, επέστρεψε στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού διάρκειας 6 μηνών με οψιον αγοράς. Ο Αιγύπτιος διεθνής ποδοσφαιριστής που έκλεισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μέσω της ομάδας μας, επέστρεψε στο Περιστέρι διψασμένος για νέες επιτυχίες! Οι πρώτες δηλώσεις του Αμρ:《Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Αυτή η ομάδα με βοήθησε πέρυσι να είμαι ο MVP της Superleague.Όλη η ομάδα με βοήθησε από τον Πρόεδρο μέχρι τους παίκτες και ελπίζω φέτος να συμβεί το ίδιο, να βοηθήσω και γω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του. Το καλοκαίρι υπάρχει το Κοπα Αφρικα και θα ήθελα να είμαι εκεί παίζοντας για τον Ατρόμητο όπως πέρυσι. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα και να είμαστε μια οικογένεια όπως και πριν ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει》.#warda_is_back #atromitosfc #new_contract #pharaoh

Δημοσιεύτηκε από Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών 1923 – Atromitos F.C. (Official) στις Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019


Τελευταία Νέα