×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ατρόμητος: Δίπλα στα σχολεία της πόλης


Sportime Team

Ατρόμητος: Δίπλα στα σχολεία της πόλης


Ο Ατρόμητος έχει πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο στο Περιστέρι κι αυτό αποδεικνύεται από τις εβδομαδιαίες επισκέψεις του στα σχολεία της πόλης.

Έτσι και την Παρασκευή (7/12), μία αντιπροσωπεία του συλλόγου βρέθηκε στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, όπου οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με τους μικρούς φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ομάδας αναφέρει:

«Με στόχο τη διατήρηση της εξαιρετικής επαφής που έχει ο Ατρόμητος με τους μαθητές του Περιστερίου συνεχίστηκε το πρόγραμμα των επισκέψεων της ομάδας μας στα σχολεία της πόλης.

Οι μαθητές του 26ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τους ποδοσφαιριστές μας Κωνσταντίνο Κωτσόπουλο και Χρήστο Θεοδωράκη που συνομίλησαν μαζί τους και τους μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Αλέξανδρο Πατσή.

Η ομάδα μας έχοντας ως στόχο την προσέλευση νέων παιδιών του Περιστερίου στο γήπεδο θα συνεχίσει να πραγματοποιεί δράσεις προσέλκυσης της νεολαίας με σκοπό ο Ατρόμητος να αποκτά σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση όλο και περισσότερους νέους και υγιείς φιλάθλους».Τελευταία Νέα