Για το ματς με τη Λαμία προετοιμάζεται ο Ατρόμητος έχοντας ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα ώστε να μην μπει σε περιπέτειες στα πλέι άουτ.

Ταυτόχρονα, όμως, τα όσα δήλωσε ο Νταμίρ Κάναντι δεν πέρασαν απαρατήρητα. O Ατρόμητος ήταν αυτός που του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει το βήμα παραπάνω και στη συνέχεια εκείνος που τον στήριξε ξανά μετά το στραπάτσο στη Νυρεμβέργη.

Το καλοκαίρι, όμως, στο Περιστέρι ένα λάθος έκαναν. Αυτό ήταν να δείξουν πόσο ήθελαν τον Κάναντι. Σε τέτοιο βαθμό που τον άφησαν να διαχειριστεί πολλά πράγματα και το πήρε πάνω του. Τα αποτελέσματα φάνηκαν στο γήπεδο.

Η συνέντευξη που παραχώρησε επιβεβαιώνει όλα όσα ακούγονταν για εκείνον από το καλοκαίρι. Ότι γύρισε με ύφος χιλίων καρδιναλίων και ότι είχε μία τάση να συγκρούεται με κόσμο. Τα επεισόδια δεν ήταν λίγα, ούτε οι πρωταγωνιστές αυτών. Ο Κάναντι σε αρκετές περιπτώσεις έψαξε για δικαιολογίες και αυτό έκανε και μιλώντας δημοσίως. Δεν αποτελεί έκπληξη πάντως.

Αξίζει να σημειωθεί πως ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε και μεγάλη συζήτηση για το πόσο συγκεντρωμένος ήταν σε αυτό που έκανε. Θάλασσα, ήλιος, βόλτες στο Σούνιο και… περιπέτειες ήταν μέσα στο πρόγραμμα και του έκλεβαν χρόνο. Με το δεύτερο πέρασμά του από τα μέρη μας ο Κάναντι έχασε αρκετούς πόντους και φρόντισε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με όσα δήλωσε.