×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ατρόμητος: Ο Κάναντι πήγε να στείλει μήνυμα στον Ρισβάνη, αλλά…


Αντώνης Τσιράκης

Ατρόμητος: Ο Κάναντι πήγε να στείλει μήνυμα στον Ρισβάνη, αλλά…


Αναμενόμενη ήταν η ενδεκάδα με την οποία παρατάχθηκε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι με μία εξαίρεση. Ο Ρισβάνης επέστρεψε από την τιμωρία του μετά την αποβολή της πρεμιέρας, αλλά είδε το πρώτο ημίχρονο από τον πάγκο. Ο λόγος ήταν πως προτιμήθηκε ο νεαρός Στρούγγης.

Δεν τα πήγε, πάντως, καλά ο 22χρονος με αποτέλεσμα ο Νταμίρ Κάναντι να βάλει τον Ρισβάνη με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Ατρόμητος «έχασε» έτσι μία αλλαγή με την αρχική επιλογή του Αυστριακού. Ο κόουτς ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα, αλλά δεν του βγήκε.

Οι σχέσεις των δύο δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Γενικά ο Κάναντι δεν το έχει πάει καλά το έργο από τη στιγμή που γύρισε. Προσπαθεί να επιβληθεί με λάθος τρόπο πολλές φορές με αποτέλεσμα να μετράει ήδη απώλειες. Και εάν ο Βέλλιος δεν του έκανε ούτως ή άλλως, ο Μπουσούλατζιτς ήταν διαφορετική περίπτωση.

Με τους Ρισβάνη και Κιβρακίδη έχει μανουριάσει, με τον Χαρίση δεν είναι επίσης στα καλύτερά του και συνολικά η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μόνο ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ωστόσο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα αποτελέσματα έρχονται προς το παρόν και οι δύο εκτός έδρας βαθμοί φαινομενικά βγάζουν μία ηρεμία προς τα έξω.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ