×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ατρόμητος: Περί Αναστασίου και Παντελίδη


    Αντώνης Τσιράκης

Ατρόμητος: Περί Αναστασίου και Παντελίδη


Ο κόσμος πιέζει, η διοίκηση έχει προβληματιστεί με την έως τώρα εικόνα, αλλά ο Ατρόμητος προπονητή δεν θα αλλάξει. Αυτό αποφασίστηκε τη Δευτέρα (21/10).

Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Ένας από αυτούς είναι ότι για να αποχωρήσει ο Γιάννης Αναστασίου, έπρεπε να αποζημιωθεί κιόλας. Και το ποσό μόνο μικρό δεν ήταν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό κάπως φρέναρε τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο. Αμφότεροι, πάντως, αναγνωρίζουν τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Τα αποτελέσματα τους προβληματίζουν και το γεγονός πως έως τώρα δεν υπάρχει η απαιτούμενη βελτίωση.

Κρατήστε και κάτι ακόμα, ακολουθεί κομβικό ματς με τον Πανιώνιο. Ο επόμενος προπονητής θα έπρεπε να αναλάβει άμεσα και αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν ήταν σίγουρο πως θα συμβεί.

Μπορεί να βγήκε προς τα έξω πως ο Σάββας Παντελίδης είναι με το στυλό στο χέρι, αλλά τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Αμοιβαία εκτίμηση υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά ως εκεί. Ο πρώην τεχνικός του Άρη είναι από αυτούς που δεν κάθονται να συζητήσουν πριν αδειάσει ένας πάγκος. Ένα τηλέφωνο μπορεί να «έπεσε», αλλά και να συνέβη αυτό, στο Περιστέρι θα άκουσαν κάτι που δε θα τους ενθουσίασε.

Ο Ατρόμητος είναι μαγαζί γωνία, σχεδόν κάθε Έλληνας τεχνικός θέλει να δουλέψει εκεί, αλλά ο Παντελίδης αυτή τη στιγμή δεν καίγεται να πάει στους «κυανόλευκους». Όχι τώρα τουλάχιστον. Θα προτιμούσε να περιμένει για λίγο κάτι άλλο. Ένα κλαμπ με μεγαλύτερη δυναμική…

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα