×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ατρόμητος: Πολύ κοντά στον Ανδρούτσο


    Γεράσιμος Μανωλίδης, Αντώνης Τσιράκης

Ατρόμητος: Πολύ κοντά στον Ανδρούτσο


Μπορεί ο Ατρόμητος να αποκλείστηκε από το Europa League, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι μεταγραφές σταμάτησαν. Ήταν γνωστό, άλλωστε, πως στο Περιστέρι ψάχνουν τόσο οκτάρι όσο και φορ.

Ο πρώτος βρέθηκε, οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία και πρέπει απλά να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Ο λόγος για τον Θανάση Ανδρούτσο, που δεν έβρισκε χώρο στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος χαφ ήταν δεδομένο πως στο τέλος του καλοκαιριού δύσκολα θα βρίσκεται στον Πειραιά. Ο Πανιώνιος τον ήθελε πολύ, αλλά από τη στιγμή που ο Ατρόμητος μπήκε στη μέση, η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του.

Την περσινή σεζόν ο Ανδρούτσος είχε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα με μία ασίστ και τέσσερις στο Κύπελλο με ένα γκολ. Ήρθε η στιγμή να πάρει παραπάνω χρόνο και γι’ αυτό αφήνει προσωρινά τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να θεωρηθεί και ως προάγγελος αποχώρησης του Νταβίντ Κορτ. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει καταστήσει σαφές πως δεν τον υπολογίζει και ο Πολωνός θα λύσει το συμβόλαιό του εντός των ημερών.


Τελευταία Νέα