×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ατρόμητος: Προετοιμασία που… κόβει την ανάσα (pics)


Sportime Team

Ατρόμητος: Προετοιμασία που… κόβει την ανάσα (pics)


Ο Ατρόμητος αναμένεται και φέτος να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Μονταφόν της Αυστρίας, όπως και πέρυσι άλλωστε.

Ωστόσο υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά. Η περιοχή θα είναι η ίδια, αλλά σε διαφορετική ξενοδοχειακή μονάδα.

Φέτος επιλέχθηκε το Hotel Vitalquelle Gauenstein, αφού πρώτα αξιολογήθηκαν αρκετές λύσεις.

Να πούμε ότι πριν από μερικές μέρες, ο Νίκος Λαζαρίδης βρέθηκε στο εξωτερικό και έκανε μία εκτενή έρευνα σε τρία κέντρα, σε Αυστρία και Γερμανία.

Εν τέλει αποφασίστηκε και πάλι το Μονταφόν στην Αυστρία, αλλά σε άλλο ξενοδοχείο

Πρόκειται για μία ειδυλλιακή επιλογή και αποτελεί μια ιδανική λύση για προετοιμασία ομάδας αφού συνδυάζει την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία στη φύση με τις εξαιρετικές παροχές σε δωμάτια, κέντρο ευεξίας και εστιατόρια.

Το Hotel Vitalquelle Gauenstein βρίσκεται πάνω στη λίμνη, η οποία αποτελεί μια μοναδική τοποθεσία σε ολόκληρη την περιοχή.

Σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση παίζουν και τα δωμάτια του ξενοδοχείου που είναι πλήρως εξοπλισμένα, όπως επίσης και το κέντρο ευεξίας (SPA) που περιλαμβάνει μια κρυστάλλινη σάουνα, ένα ατμόλουτρο και μια καμπίνα υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Υπάρχει επίσης ένα ειδικό aqua cave για καλή αναπνοή, πισίνα με πολύ παγωμένο νερό και πολλά σημεία γρήγορης αποκατάστασης μετά από μια κουραστική μέρα για τους Περιστεριώτες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τόσο εξωτερική πισίνα όσο και εσωτερική πισίνα ενώ έχει και υπερσύγχρονο γυμναστήριο με πλειάδα οργάνων για τις ανάγκες της προετοιμασίας.

Για τις ανάγκες των προπονήσεων έχουν επιλεχθεί οι ίδιες γηπεδικές εγκαταστάσεις που απέχουν μόλις λίγα λεπτά από το ξενοδοχείο ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες ψυχαγωγίας για την χαλάρωση των παικτών από τις σκληρές προπονήσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το Hotel Vitalquelle Gauenstein, απ’ όπου θα κάνει την προετοιμασία του ο Ατρόμητος:

Ατρόμητος

Ατρόμητος

Ατρόμητος

ΑτρόμητοςΤελευταία Νέα