Ατρόμητος: Προσπαθώντας να καταλάβεις τι παίζει


Αντώνης Τσιράκης

Ατρόμητος: Προσπαθώντας να καταλάβεις τι παίζει


Δεν πείθει έως τώρα ο Ατρόμητος με το ποδόσφαιρο που παίζει τη φετινή σεζόν. Σίγουρα έχει πάρει δύο μεγάλες νίκες, αυτές με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, όμως, η απόδοσή του στα περισσότερα παιχνίδια είναι κάτω του μετρίου. 

Το πρόβλημα που έχει κόντρα στις ομάδες που τον περιμένουν, είναι εμφανές. Ο Ατρόμητος μοιάζει να χτίστηκε περισσότερο για να κοντράρει τους μεγάλους παίζοντας κλειστά, παρά για να διασπάει άλλες άμυνες. Βέβαια, όταν οι μεγάλοι είναι πέντε και οι υπόλοιποι οκτώ, αντιλαμβάνεται κανείς πως εκ των πραγμάτων κάτι έχει γίνει λάθος.

Προς το παρόν οι περισσότεροι προσπαθούν να καταλάβουν πώς θέλει να παίξει ο Νταμίρ Κάναντι. Αλλάζει συστήματα, αλλάζει ποδοσφαιριστές, αλλά εκείνο που δεν αλλάζει είναι η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθούν δύο ματς κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, αυτά με Άρη και Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο πρώτος γύρος κλείνει απέναντι στη Λαμία. Πιθανότατα στη συνέχεια να γίνει και το πρώτο ταμείο για τη φετινή σεζόν. Προς το παρόν υπάρχει προβληματισμός, αλλά έως εκεί. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν δώσει τα αναμενόμενα και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Τα επόμενα παιχνίδια μοιάζουν για ένα τεστ για αρκετούς στο Περιστέρι.


Sportime Extras