Χωρίς άγχος θα παίξει ο Ατρόμητος το τελευταίο του ματς για φέτος με αντίπαλο τον Βόλο εντός έδρας. Η παραμονή κλείδωσε στο Αγρίνιο και στο παιχνίδι του Σαββάτου (15/5) είναι ευκαιρία να αγωνιστούν κάποια νέα πρόσωπα.

Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει ο Ατρόμητος τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν. Το πρώτο που χρειάζεται να ξεκαθαριστεί είναι το θέμα του προπονητή. Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να έχει μία επαφή με τους διοικούντες. Αν για οποιονδήποτε λόγο ανοίξει η θέση του προπονητή, το Sportime έχει αποκαλύψει πως ο Αργύρης Γιαννίκης βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Δεν είναι η μόνη λύση που έχει πέσει στο τραπέζι, αλλά δεν έχει και σημασία μέχρι να γίνει η τελική επαφή με τον Παντελίδη.

Για τους παίκτες τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Πάνω από δύο δεν μένουν από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται. Δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς ο Χάρης Χαρίσης, στον οποίο ο Ατρόμητος έχει κάνει πρόταση ανανέωσης μετά τον τραυματισμό του. Το ρόστερ θα αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό στο Περιστέρι και ήδη έχουν ενημερωθεί διάφοροι μάνατζερ για τις ανάγκες που υπάρχουν. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως θα αναζητηθούν παίκτες σε κάθε θέση. Ωστόσο, τα μεταγραφικά θα ξεκινήσουν ουσιαστικά μόλις τελειώσει η το θέμα του προπονητή.