Ατρόμητος: Στράβωμα με τον Χριστοδουλόπουλο


Αντώνης Τσιράκης

Ατρόμητος: Στράβωμα με τον Χριστοδουλόπουλο


Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Ατρόμητος και ο μοναδικός στόχος έως το τέλος της σεζόν είναι το να την τελειώσει αξιοπρεπώς.

Δεν είναι εύκολο να συμβεί, όμως, αυτό από τη στιγμή που δε υπάρχει κίνητρο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Ατρόμητος. Κάποιους τους έχει επηρεάσει περισσότερο. Το να χάνουν οι Περιστεριώτες με κάτω τα χέρια από τον Άρη δεν είναι σύνηθες.

Σάββας Παντελίδης και Χαβιέρ Ούμπιντες πήραν θέση μετά το τέλος του ματς. Ο πρώτος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου. Ο δεύτερος ως αρχηγός βγήκε μπροστά και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «εάν δεν έχουμε καταλάβει τι φανέλα φοράμε, να φύγουμε. Γι’ αυτό είμαστε, για να φύγουμε όλοι». Πρώτο πληθυντικό χρησιμοποίησε ο παίκτης-σημαία του κλαμπ.

Το να μιλάει, λοιπόν, μετά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και να βγάζει στη σέντρα συγκεκριμένους παίκτες, δεν άρεσε σε πολλούς. «Εμείς οι παλιοί κάναμε την καριέρα μας. Τα νέα παιδιά πού είναι; Δεν είναι πολεμικό για τα αποδυτήριά μας αυτό που λέω. Κάποια στιγμή πρέπει να τα πούμε, πρέπει να ξυπνήσουμε».

Ανεξάρτητα από το ποια ήταν η πρόθεση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, αυτά που είπε έκαναν αρκετούς να στραβώσουν και κάποιοι δεν το κρύβουν στις συζητήσεις τους. Δεν αναφερόμαστε μόνο σε ποδοσφαιριστές.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras