×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ατρόμητος: Τα δεδομένα με τους παίκτες


Ο Ατρόμητος οδεύει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και μπορεί το θέμα του Νταμίρ Κάναντι να έχει πάρει το δρόμο του, αλλά υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες.

Το βασικό θέμα ήταν του Αυστριακού τεχνικού. Από την στιγμή που έχει πάρει το δρόμο προς τη συμφωνία, η διοίκηση έχει στρέψει την προσοχή της στο θέμα των παικτών.

Το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών κρινόταν από τις εξελίξεις με τον Κάναντι. Δεδομένη είναι η πρόθεση της διοίκησης να κρατήσει τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη, ο οποίος θέλει να παραμείνει.

Το ίδιο θα ισχύσει για τον Χαβιέρ Ούμπιδες ο οποίος αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για την ομάδα και θα μείνει.

Αντίθετα σίγουρα θα αποχωρήσει ο Χατζηισαΐας, που θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και ο Μπουσούλατζιτς, που θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Η επόμενη κατηγορία είναι τρεις παίκτες, οι οποίοι είναι έχουν έρθει έπειτα από εισήγηση του ίδιου του Αυστριακού τεχνικού.

Ο λόγος γίνεται για τους Μούγιακιτς, Σάκιτς και Μπρούνο. Και οι τρεις παίκτες είναι πολύ πιθανό να παραμείνουν από την στιγμή που θα βρίσκεται στην ομάδα και ο Κάναντι.

Η μοναδική εξαίρεση είναι ο Μπρούνο. Ακόμη και με το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Κάναντι, είναι λίγες οι πιθανότητες για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος είναι δανεικός από τη ΛΑΣΚ Λίντσερ.

Η τρίτη κατηγορία είναι αυτοί που φεύγουν σίγουρα ανεξάρτητα από τις εξελίξεις με τον Κάναντι και μάλιστα είναι συγκεκριμένοι.

Ο πρώτος είναι ο Θοδωρής Βασιλακάκης που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει και ο δεύτερος είναι ο Γιώργος Μανούσος. Και των δύο τα συμβόλαια ολοκληρώνονται και ο Ατρόμητος δεν θα τα ανανεώσει.


Τελευταία Νέα